logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

7. ročník „Soutěže o nejlepší projekt“ pro střední průmyslové školy stavební

Soutěž o nejlepší projekt společnosti Wienerberger vstupuje do dalšího roku. V tomto školním roce mohou všichni studenti 3. a 4. ročníků SPŠS přihlásit své projekty již do 7. ročníku této konstrukční soutěže a soutěžit o zajímavé finanční odměny.

I v letošním školním roce je „Soutěž o nejlepší projekt“ vyhlašována ve dvou soutěžních kategoriích - kategorie projekt rodinného domu pro studenty 3. ročníků a kategorie projekt občanské stavby pro studenty 4. ročníků. Termín pro přihlášení do soutěže a odevzdání soutěžní práce je stanoven na 15.4.2016 pro kategorii projekt občanské stavby a na 20.5.2016 pro kategorii projekt rodinného domu. Vzhledem k omezenému počtu studentů a škol, které je možné do soutěže zaregistrovat, je doporučeno podat přihlášku/y co nejdříve. Přihláška a pravidla soutěže. Přihlášky se zasílají do sekretariátu soutěže na soutez_skoly@porotherm.cz.

Podrobnější informace (pdf)


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.