logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kvalitu značky HELUZ potvrdili zákazníci

V hodnocení spokojenosti zákazníků i obchodních partnerů uspěla česká společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s., která získala prestižní značku KVALITNÍ FIRMA.

V rámci podrobné analýzy na základě zákaznických referencí byla ověřena kvalita dodaného výrobku a poskytnutých služeb, ale i komunikace, chování pracovníků a dodržování dohod. Značka HELUZ získala celkovou známku 1,32. Doporučuje jí 96,47 % zákazníků.

Referenční analýza spokojenosti se značkou HELUZ proběhla na základě dotazování reálných koncových zákazníků, projektantů a partnerských stavebních firem a týkala se let 2013 a 2014.

Nejlépe hodnocená byla schopnost dodržet dohodu, kterou známkou 1 ocenilo více než 70 % všech respondentů. Velkou spokojenost projevili dotazovaní také s kvalitou dodaných výrobků, které si vysloužily známku 1 nebo 2 u více než 80 % zákazníků, kteří se do hodnocení zapojili. Značka uspěla i v dalších kategoriích, když například 71 % zákazníků ocenilo nejlepší známkou kvalitu komunikace a 82 % projektantů kvalitu poskytovaných služeb.

Do tohoto systému certifikace jsme se rozhodli zapojit, abychom našim zákazníkům usnadnili orientaci v široké nabídce dodavatelů stavebního materiálu. I v době internetu je totiž pro zákazníky velmi důležité osobní doporučení. To, které jsme v podobě značky KVALITNÍ FIRMA získali, je objektivní, ověřitelné a zaměřené na důležité faktory od kvality zboží po spolehlivost a férový přístup,“ říká Ing. Miroslav Mařík, manažer marketingu společnosti HELUZ. „Výsledky jsou pro nás cennou zpětnou vazbou od těch, na nichž nám nejvíce záleží, tedy od našich zákazníků a obchodních partnerů.“

Prestižní značku KVALITNÍ FIRMA, která je v ČR od roku 2009, uděluje organizace APC Asociace pro certifikaci a může ji získat pouze firma, která v náročném hodnocení na základě zákaznických referencí získá celkovou známku maximálně 1,5 a zaváže se k dodržování APC Kodexu kvality. Ten klade důraz například na budování důvěry, transparentnost a dodržování dohod.


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.