logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

IBF Brno 2015 - expozice HELUZ

Jedním z lákadel pro návštěvníky letošního ročníku mezinárodního stavebního veletrhu IBF v Brně bude představení nového způsobu zdění, které se uskuteční na stánku společnosti HELUZ.

Veletrh se letos koná ve dnech 22. – 25. dubna.

Kdo se domnívá, že na způsobu zdění se již nedá nic změnit a lepení cihel speciální zdicí pěnou je nejsnadnějším způsobem, jak je spojovat, bude překvapen. Nové pojivo, které se nemusí míchat a pro jeho nanášení nejsou potřeba žádné pomůcky, představí na stánku HELUZ společnost Maxit.

Návštěvníky expozice největšího českého výrobce cihel čeká kromě ukázek nového způsobu zdění také prezentace cihel s integrovanou izolací HELUZ Family 2in1, které bez dodatečného zateplení splňují přísné požadavky na obvodové zdivo nízkoenergetických a pasivních domů. Tyto cihly si pro stavbu rodinného domu vybrala dvojnásobná olympijská vítězka a světová rekordmanka v hodu oštěpem Bára Špotáková, která je tváří společnosti HELUZ.

Návštěvníci veletrhu se mohou dále seznámit s vývojem cihel HELUZ od první generace Plus až po zmíněnou výrobkovou řadu Family s integrovanou izolací. K vidění na stánku budou i vzorky cihelných komínů, ukázky speciálních omítek pro tepelněizolační obvodové zdivo i hliněných omítek vhodných na nepálené cihly HELUZ Nature Energy.

Expozici společnosti HELUZ najdou návštěvníci v pavilonu „P" pod číslem 183.

Pozvánka na IBF Brno.


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.