logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Seminář "Best Practice - to nejlepší ze sanační praxe" již za měsíc!

Již v únoru 2015 se bude konat v Brně a v Praze 4. ročník úspěšného praktického semináře Best Practice - To nejlepší z praxe při podstupování rizik v oblasti sanací vlhkého zdiva a hydroizolací.

Reklama

Srdečně vás zveme na 4. ročník praktického semináře Best Practice – To nejlepší z praxe při podstupování rizik v oblasti sanace vlhkého zdiva a hydroizolací.

Kdo na semináři vystoupí?

Se svými příspěvky se na konferenci přihlásili jedni z nejvyhlášenějších odborníků, jako např. projektový specialista na památkové objekty ing. Michael Balík, CSc., soudní znalec Prof. Ing. Miloslav Novotný, CSc. nebo ing. Pavel Šťastný, CSc. z firmy Remmers, kteří za sebou mají často desítky let praxe a řešili sanace bezpočtu objektů potýkajících se s vlhkostí.

Podělí se tak s účastníky semináře o zkušenosti s konkrétními problémy, se kterými se setkali na svých specifických projektech a samozřejmě i o zvolená řešení a jejich důsledky.

Po absolvování semináře, se budete umět těmto problémům vyhnout a poučit se z nich. A když se pak v praxi dostanete do obdobných situací, věříme, že se s případnými hrozícími riziky úspěšně vypořádáte, případně budete vědět na koho se obrátit.

Na Best Practice 2015 zazní například tato témata:
  • Sanace roku – Národní dům v Karlových Varech aneb když řešení a projekt vznikají 7 let
  • Navrhování hydroizolace v praxi v rozporu s geologickým průzkumem
  • Rizika podcenění předprojektové přípravy – Památková obnova katakomb Zámku Lednice
  • Církevní stavby - základní rozdíly přístupů k sanaci zdiva oproti běžným památkám -nevhodné úpravy, příklady řešení.
A mnoho dalších – kompletní program naleznete ZDE. Termíny: 11.2.2015 v Brně a 19.2.2015 v Praze

Na stavba.tzb-info.cz byl uveřejněn rozhovor o úspěchu minulého ročníku Best Practice. Přečtěte si ho ZDE a s přihláškou neváhejte, kapacita je omezena!

Těšíme se na Vás!

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.