logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nový komínový systém s označením PW3G představí HELUZ na For Archu 2013

Komín HELUZ IZOSTAT DUO a jeho označení PW3G udává záruku, že komín je vhodný i pro přetlakový (P) i pro mokrý provoz (W), lze jej použít pro všechny 3 typy paliv (pevná, kapalná i plynná) a je odolný proti vyhoření sazí (G).

Unikátní komín se představí na For Archu

Nový komínový systém, který se jako jediný na českém trhu může honosit označením PW3G představí jeho výrobce, společnost HELUZ, na pražském veletrhu For Arch 2013. Spolu s dalšími produkty, především akustickými cihlami HELUZ AKU 17,5 MK, si jej zájemci budou moci prohlédnout ve dnech 17. – 21. září v pražských Letňanech.

Kromě uvedených produktů se budou moci návštěvníci stánku HELUZ seznámit také s problematikou vlivu pálených cihel na životní prostředí. Společnost HELUZ si totiž jako první mezi výrobci pálených zdicích prvků v ČR nechala provést studii posouzení životního cyklu (tzv. studii LCA) svých výrobků a na jejím základě zpracovala pro své výrobky environmentální prohlášení o produktu (EPD). To je nezbytné pro environmentální certifikaci budov. Prohlášení i jeho ověření nezávislou certifikační autoritou Výzkumným ústavem pozemních staveb bude na stánku k dispozici.


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.