logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Letní slevový poukaz na cihly, stropy a překlady POROTHERM

Wienerberger cihlářský průmysl připravil letní, časově omezenou nabídku na cihly, stropy a překlady pro Vaši hrubou stavbu rodinného domu. Registrujte se a získejte Letní slevový poukaz, platný do 30.9.2013.


Využijte jedinečné možnosti stavět kvalitně a zdravě z kompletního keramického systému Porotherm.

Registrujte se a získejte Letní slevový poukaz na cihly, stropy a překlady.

Jak slevu získáte?
  • Po vyplnění registračních údajů zde obdržíte Slevový poukaz ve formátu PDF na Váš email.
  • Do 5 pracovních dnů Vás bude kontaktovat naše operátorka zákaznického servisu a pomůže Vám s podklady pro cenovou kalkulaci a s uplatněním poukazu u vybraných obchodních partnerů výrobce.
  • Do objednávky pro Vaši stavbu je nutné, aby stavebniny nebo obchodní partneři výrobce uvedli Vaše jméno, příjmení, místo stavby a kód poukazu, který je uveden v pravém horním rohu.
  • Slevový poukaz je platný do 30. 9. 2013.

Upozorňujeme, že poukaz je platný pouze na rodinné domy, na které bude zpracována cenová nabídka dle Vašeho požadavku na základě zaslané projektové dokumentace. Konkrétní garantované cenové výhody společnosti Wienerberger se nesčítají a vztahují se na stavby na území ČR.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.