logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

V západoslovenském Zohoru byl otevřen nový sklad komínů

Nový sklad cihelného materiálu, sortimentu komínů a jejich příslušenství, otevřela společnost HELUZ v Zohoru. Zlepší se tím dododací podmínky, pro okolí Bratislavy do 60km bude navíc závoz zdarma.

Sklad je zaměřen na sortiment komínů a jejich příslušenství. Slovenskému trhu přinese snazší dostupnost produktů a výrazně kratší dobu dodání, pro okolí Bratislavy do 60km bude navíc závoz zdarma.

K otevření specializovaného skladu komínů se HELUZ rozhodl především díky zvyšující se poptávce na slovenském trhu. „Poptávka po kvalitních cihelných komínech stoupá. Během letošního roku jsme navíc v sortimentu komínů uvedli na trh několik novinek, které také zaznamenaly značný zájem. Slovenským odběratelům tak chceme umožnit snadnější a rychlejší dostupnost zboží,“ komentoval otevření nového skladu obchodní ředitel Ing. Jan Krampl.

Slovensko patří již několik let k důležité exportní destinaci HELUZu, od roku 2006, kdy společnost vstoupila na slovenský trh, zde prodej produktů největšího českého výrobce cihelných materiálů neustále stoupá. V roce 2011 tvořil export na Slovensko 13 % obratu. Nejvíce se zde prodávají broušené cihelné bloky HELUZ Family, které se vyrábějí v jihomoravském Hevlíně.


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.