logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

HELUZ získal počtvrté ocenění české stavební akademie

Za rok 2011 udělila porota prestižní Zlatou cenu cihelnému bloku s integrovanou izolací HELUZ Family 50 2in1. Porota ocenila především unikátní tepelněizolační parametry, které produkt vykazuje.

Již počtvrté získaly produkty HELUZ ocenění České stavební akademie v soutěži Stavební výrobek – technologie roku.

Základem vítězného produktu je v Česku i na Slovensku oblíbená broušená cihla HELUZ Family 50, která ocenění získala za rok 2009. Tyto cihelné bloky byly následně vyplněny expandovaným polystyrenem pevně fixovaným v jejich dutinách, díky čemuž se tepelněizolační vlastnosti výrobku zvýšily o 40 %. Výsledkem jsou cihelné bloky HELUZ Family 50 2in1, které mají nejlepší tepelněizolační parametry na trhu a splňují požadavky na materiál pro obvodové zdivo domů s téměř nulovou spotřebou energie.

Cihelné bloky HELUZ Family 2in1 jsou v prodeji od léta loňského roku a na svém kontě mají již několik ocenění.

cihla HELUZ Family 50 2in1Broušený cihelný blok HELUZ Family 50 2in1

Soutěž Stavební výrobek – technologie roku vyhlašuje Česká stavební akademie s cílem zvýšit technické a uživatelské kvality výsledků stavitelského umění šířením znalostí o jakosti a způsobu využití vynikajících výrobků a technologií a propagace nově zavedených inovací a vynálezů. Veřejné vyhlášení výsledků 4. ročníku soutěže a slavnostní předávání ocenění se uskutečnilo 28. února v Domě Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství v Praze.

Zlatou cena 2011 v soutěži Stavební výrobek - technologie roku - cihelnémý blok s integrovanou izolací HELUZ Family 50 2in1Zlatá cena 2011

HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.