logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Cihly on-line v novém kabátě

Novou podobu internetových stránek spustil HELUZ cihlářský průmysl. Na adrese www.heluz.cz nyní naleznete kromě množství nových informací také aplikace, které pomohou s výběrem materiálu či dodavatele.

Koncept stránek byl navržen dle nejnovějších poznatků tak, aby bylo zajištěno co nejefektivnější a nejjednodušší vyhledávání informací, které návštěvník požaduje. Nově zpracovaný design tak přináší mnohem přehlednější nabídku produktů a služeb, novinka v podobě Interaktivní mapy nabízí snadný a rychlý výběr prověřené stavební firmy, stavebnin či projekční kanceláře v uživateli zvoleném kraji či okrese.

Rubrika Chci stavět pomůže s rozhodováním při výběru materiálu, domu nebo realizační firmy. V sekci Služby je uživatelům k dispozici i několik užitečných formulářů a aplikací, jako např. formulář pro zadání zpracování cenové nabídky, nabídka služeb statika, zpracování průkazu energetické náročnosti budov a požárně bezpečnostního řešení atd. Projektanti mohou využít aktualizovaný výpočtový software na statiku HELUZ stěna a pilíř a knihovny pro grafické programy ArchiCad, Revit, Allplan. Nový web je prozatím dostupný v českém jazyce, ostatní jazykové mutace budou spuštěny v průběhu letošního roku.


Přílohy



HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.