logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Společnost HELUZ aktualizovala knihovny prvků pro grafické programy

Společnost HELUZ aktualizovala knihovny prvků vytvořené pro nejvíce používané grafické programy Archicad, Allplan a Revit (AutoCad). Novinkou této verze jsou komíny a k dispozici jsou tabulky pro výkazy prvků v projektu.

Aktualizovaná knihovna HELUZ pro ARCHICAD je kompatibilní s verzí ArchiCAD 11 a vyšší. Obsahuje aktuální sortiment prvků HELUZ vyráběných k 1. 10. 2010. Pro svislé konstrukce je k dispozici sada zdí s přednastavenými parametry ( typ zdiva, šířka zdiva a způsob šrafování ). Novinkou této verze knihovny jsou komíny. Knihovní prvky komínů obsahují základní volby velikosti průřezu, ukončení a vzhledu. U překladů a nosníků je definována dvojí možnost osazování dílců, a to jednak pomocí zadání světlosti otvoru se zachováním minimálního požadovaného uložení prvku, nebo přímo výběrem z knihovny podle požadované délky dílce. Označení prvků lze samozřejmě také graficky upravovat a otáčet. Dále jsou k dispozici tabulky pro výkazy prvků v projektu.

Knihovna HELUZ pro Allplan byla aktualizována v srpnu 2010 a je zpracována v podobném duchu jako pro Archicad. Je kompatibilní s verzí Allplan 2008 a vyšší.

Knihovna HELUZ pro Revit byla aktualizována již v lednu 2010.

Knihovny jsou k dispozici zdarma ke stažení na http://www.heluz.cz/index.php?html_id=600500&menu_id=600000

Pokud máte zájem o bližší informace o těchto knihovnách, nebo pracujete v jiném, zde neuváděném grafickém programu a měli byste o vytvoření knihovny zájem, neváhejte nás kontaktovat. Zároveň od Vás přivítáme jakýkoliv námět na zlepšení knihoven.
HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.