logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Elektřinu domů zadarmo a bez nákladů? NELUMBO ví, jak na to

Svítit, topit, vařit, používat veškeré elektrospotřebiče a přitom skoro bez peněz? Ne, nepohybujeme se na začátku sci-fi příběhu. Jsme v realitě společnosti NELUMBO. Díky projektu Zlatá střecha získáte nezávislost na distributorovi elektřiny, ale přitom nebudete muset investovat do solární alternativy své peníze. Stačí vlastnit dům se střechou.

Reklama


 

Společnost NELUMBO pro své zákazníky připravila projekt ZLATÁ STŘECHA NELUMBO, který posouvá využití solární energie na novou úroveň.

Fotovoltaické panely na střechu bez vaší investice


Doposud jste museli do solárních panelů instalovaných na střechu domu investovat. Pro spoustu domácností i firem představa energie ze sluníčka je lákavá, ale počáteční investice byla problém.

Proto NELUMBO připravilo možnost, jak čerpat výhod čisté energie ze slunce bez toho, aby zákazník zaplatil jedinou korunu. Elektrárnu postaví a připojí na vlastní náklady a veškerá elektřina, kterou vyrobí, je zákazníkovi k dispozici zcela zdarma.

Elektřina na 20 let zadarmo

Co pro to udělat? Stačí uzavřít se společností NELUMBO smlouvu o provozování fotovoltaické elektrárny na střeše vašeho domu na dobu 20 let. Elektrárna bude zapojena v režimu tak zvaného zeleného bonusu, což znamená, že veškerá její výroba půjde do rozvodů v budově.

Po celé toto období tak bude její výroba plně k dispozici a cokoli z ní majitel domu dokáže spotřebovat, bude jeho zcela zdarma. Podmínkou je jižně orientovaná střecha bez zastínění s prostorem pro umístění elektrárny s minimálním výkonem 5 kWp. U klasické sedlové střechy je to zhruba 40 m2.

Zlatá střecha NELUMBO
Elektřinu domů zadarmo a bez nákladů? NELUMBO ví jak na to

NELUMBO si ponechá pouze tržby ze zeleného bonusu a prodeje případných přebytků do sítě. Samozřejmostí je plné servisování společností.

Navíc může majitel domu elektrárnu na své střeše kdykoli odkoupit za alikvotní cenu a využít pak její plný přínos – úsporu i dotované výkupní ceny.

Předpoklad společnosti NELUMBO, že by do konce roku 2012 mohla být vlastníkem virtuální elektrárny o výkonu několika set kilowatt, je víc než reálný. NELUMBO tak zbaví závislosti na současných dodavatelích energie desítky domácností i firem.

Nelumbo na trhu s elektřinou od roku 2001

Společnost NELUMBO se jako jedna z prvních firem v ČR věnuje využívání energie ze slunce. Dodává termální solární systémy a fotovoltaické elektrárny.

NELUMBO není na trhu s elektřinou žádným nováčkem od roku 2001 jako jedna z prvních u nás dodávala termální solární systémy a od roku 2004 zařadila do svého sortimentu i fotovoltaické elektrárny. Od té doby nainstalovala přes sto termálních systémů a více než 35 MW fotovoltaických zdrojů. V roce 2011 otevřela pobočky na Slovensku a v Kanadě.

Podrobnosti o firmě NELUMBO, jejích projektech, referencích a výhodách solární energie najdete na internetových stránkách www.nelumbo.cz.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.