logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

BayWa r.e. v České republice: více než dodavatel komponentů pro fotovoltaiku

Světový velkoobchod s komponenty pro fotovoltaiku BayWa r.e. působí i v ČR. Vyniká úzkou spoluprací s předními dodavateli, nadstandardní technickou podporou nebo vývojem vlastních produktů. Co mohou zákazníci očekávat?

Reklama

Poslechněte si podcast:
Více zajímavých podcastů na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

BayWa r.e. je globálním dodavatelem řešení pro stavbu fotovoltaických elektráren všech velikostí. České zastoupení této společnosti ve studiu Estav.tv představili Jakub Fischer, jednatel společnosti a Petr Varmuža, technický ředitel BayWa r.e.

BayWa r.e.: panely, střídače a baterie světových značek

Společnost BayWa r.e. se stala klíčovým hráčem na českém a slovenském trhu fotovoltaických technologií. Do České republiky přináší širokou škálu komponentů od renomovaných značek, jako jsou střídače Goodwe nebo Huawei, fotovoltaické panely Longi či AIKO, baterie BYD nebo Pylontech a další. Jaké všechny produkty a značky u BayWa r.e. najdete? Dozvíte se v podcastu.

Technická podpora, servis a řešení reklamací v češtině

České zastoupení BayWa r.e. úzce spolupracuje s vybranými výrobci na vývoji produktů pro český trh. Intenzivní komunikace s konkrétními značkami pak přináší nadstandardní možnosti v oblasti technické podpory nebo servisu. Vyřízení reklamace čínského výrobku, školení pro montážníky nebo technická podpora na telefonu v reálném čase, a to vše v češtině? Žádný problém. Co dalšího BayWa r.e. nabízí svým zákazníkům? Poslechněte si podcast.

Snadná instalace s konstrukcí Novotegra a programem Solar-Planit

BayWa r.e. aktivně vyhledává způsoby, jak svému zákazníkovi – tedy instalační firmě – usnadnit život. A za tímto účelem vyvíjí i vlastní produkty – konstrukci Novotegra a plánovač instalace Solar-Planit. S konstrukcí značky Novotegra zákazník získá kvalitní a robustní systém evropského původu. Vyniká snadnou instalací pro široké spektrum střech – včetně certifikovaného řešení pro ploché střechy. Co umí Novotegra navíc oproti jiným výrobcům? To zjistíte v našem podcastu.

Výpočtový program Solar-Planit po zadání základních parametrů pomůže instalační firmě podrobně navrhnout celou instalaci. Včetně statiky, rozložení, počtu jednotlivých dílů nebo množství balastní zátěže. Tento program mají zákazníci zdarma. S čím vším zvládne pomoci Solar-Planit? Dozvíte se v podcastu.

Nákup u BayWa r.e. – přes e-shop nebo osobně, ale vždy s podporou

Jak se stát zákazníkem BayWa r.e.? Nejjednodušší je forma e-shopu, kde lze pohodlně nakoupit jednotlivé komponenty. Nejste si jisti výběrem? Pak je vám k dispozici infolinka, samozřejmě v češtině. Nebo můžete jít tradiční cestou spolupráce se svým obchodníkem a konzultace pak řešit přes něj.


Navštivte BayWa Solar Day a vyhrajte hodnotné ceny

BayWa r.e. Solar Distribution, přední distributor fotovoltaických komponentů na českém a slovenském trhu, vás srdečně zve na BayWa Solar Day! Tato jedinečná akce se uskuteční 13. září od 10:00 do 18:00 hodin v Chrášťanech u Prahy. Po bohatém programu bude následovat afterparty.

Můžete se těšit na produktové prezentace předních světových výrobců fotovoltaických technologií, kteří vás seznámí s nejmodernějšími produkty a řešeními na trhu. Celkem 20 vystavovatelů z České republiky i ze zahraničí.
  • Výstava 20 vystavovatelů z řad výrobců FVE řešení
  • Produktová školení a workshopy
  • Panelová diskuse na téma Komerční bateriová úložiště
  • Přednášky o aktuálních trendech ve fotovoltaice s hlavními řečníky ze Solární asociace, AKUBAT, MPO a CAFT
  • více informací a program akce
  • registrovat se zdarma

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.