logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Dnešní hektická doba vyžaduje chytrá a časově nenáročná řešení

Chytré telefony, chytré domácnosti a teď i chytrá stání pro auta. Taková, pod kterými nejenže chráníte vaše auto, ale současně s tím pomáháte zajistit chod domácnosti. A přesně tuto pomoc přináší prémiové hliníkové zastřešení Carport Solar od Alukovu.

Jinými slovy. Už nikdy se nemusíte obávat horkých dnů nebo mrazivých rán, protože ve slunečných dnech chráníte své auto i s jeho interiérem a zároveň v chladnějších obdobích máte dostatek volné energie na vytápění domu.

Celosvětový trend

Celosvětově zažívají technologie solárních carportů růst. Jejich popularita je podporována také zájmem o udržitelné a ekologické technologie. Dalším z klíčových faktorů je energetická soběstačnost, kterou oceňují jak jednotlivci, tak stále více i společnosti. Pomocí solární technologie lze generovat a uchovávat elektrickou energii pro vlastní potřebu a být tak méně závislý na tradičních energetických zdrojích.

Carport Solar dokáže v základní konstrukci s 9 solárními panely vygenerovat až 3 MW elektrické energie za rok. To znamená, že během jednoho roku vyrobí dostatek elektřiny k napájení průměrné domácnosti, vč. osvětlení, elektroniky a dalších spotřebičů. Tím se z Carportu Solar stává malá elektrárna, která přispívá k udržitelnosti a snižuje náklady domácnosti.




Bezstarostná investice s jednoduchou instalací a minimální údržbou

Kvalitní evropské certifikované solární panely SolitTek, kterými Carport Solar disponuje, nevyžadují žádnou údržbu. Hliníková konstrukce Carportu Solar je koncipována tak, aby byla provozně nenáročná. Umožňuje tak využívat výhod solární energie bez zbytečných starostí. Výsledek? Čistá energie s minimální námahou.

Styl a šmrnc

Carporty Solar jsou stále častější součástí moderních rodinných domů a reprezentativních firemních parkovacích stání. Jsou citlivě zakomponovány do prostoru a tvoří designový prvek doplňující architekturu samotné stavby nebo firemního okolí. Pokud se k nim připojí i výroba vlastní energie, získává tento prostor i investiční charakter. A co je uspokojivější než sledovat, jak se investice navrací?


Propojení s budoucností

Rostoucí poptávka po hybridních nebo plně elektrických vozech bude znamenat i vyšší energetické nároky, které Carporty Solar ve firmě nebo domácnosti mohou zcela pokrýt a tím dramaticky snížit provozní náklady.

Jedno parkovací místo vyrobí elektřinu na 15–20 tisíc najetých kilometrů s elektromobilem nebo hybridem. To je běžný roční nájezd.

Carport Solar jako chytré energetické centrum nabízí díky integraci s nejnovějšími technologiemi jednoduché ovládání a monitorování, takže vždy máte kontrolu nad svou energetickou nezávislostí. Chytré, účinné a připravené na vaše potřeby - to je budoucnost energie s Carportem Solar.

Energeticky efektivní řešení

Je zřejmé, že trend solárních carportů bude pokračovat především díky rostoucí poptávce po udržitelných a ekologických řešeních a neustálému technologickému vývoji, který zvyšuje efektivitu a atraktivitu pro majitele nemovitostí a firem. Velkou výhodou je pak i energetická soběstačnost, která snižuje závislost na konvenčních zdrojích energie.

Přichází nová éra energetické efektivity s Carportem Solar – kde klid, úspora a ekologie jdou ruku v ruce!

www.alukov-solar.com

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.