logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

DZ Dražice představují svou fotovoltaiku pro ohřev vody a pro bytové domy

DZ Dražice jsou tradičním dodavatelem zařízení pro ohřev vody. Fotovoltaika s akumulací do vody od divize DZ Solar tak nabízí několik vylepšení – ať už z pohledu ohřívačů, nebo solárních jednotek. Kromě toho lze DZ Dražice nově poptat i na dodávku fotovoltaiky na bytový dům.

Reklama

Fotovoltaický ohřev vody od DZ Dražice

Dražice Solar pro svůj fotovoltaický ohřev vody nabízí několik variant ohřívačů a solárních zásobníků, včetně varianty s patronou na stejnosměrný proud. Stejně tak si je možné zvolit několik variant řídicích jednotek pro solární ohřev. Ty umožňují plynule přepínat mezi ohřevem z fotovoltaiky a ohřevem ze sítě tak, aby majitel využíval primárně energii ze slunečního záření a dosáhl tak co největší úspory za nákup elektřiny.

Jaké zásobníky a řídicí jednotky pro solární ohřev Dražice nabízejí? Podívejte se na video.

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Na co si dát pozor při pořizování solárního ohřevu vody?

Dotace Nová zelená úsporám light přinesla velký zájem o solární ohřev vody. Jedná se o relativně jednoduché zařízení, a tak se do jeho instalace pustila řada nových firem, i takových, které se podobnou činností dosud nezabývaly. Výsledek tak nemusí být vždy pro zákazníka příznivý. Na co si dát pozor? Ve videu odpovídá Luboš Vrbata, vedoucí divize DZD Solar.

Fotovoltaika na bytové domy? DZD Solar mají první reference

Fotovoltaika v kombinaci s dotacemi a komunitní energetikou přináší výhodnou úsporu elektřiny pro obyvatele bytových domů. Společnost DZ Dražice Solar proto přináší své řešení i pro bytové domy. Ty mohou využít jak fotovoltaiku určenou pro přímou spotřebu, tak instalaci s baterií pro maximální využití vyrobené elektřiny. Dotace z Nové zelené úsporám pro bytové domy přitom může pokrýt až 50 % pořizovacích nákladů. Jak vypadá reference fotovoltaiky pro bytový dům od DZ Dražice? Dozvíte se ve videu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.