logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hliníkové fasádní obklady Premium s integrovaným systémem odvětrávání

Hliníkové fasádní obklady společnosti Inoutic s integrovaným systémem odvětrávání jsou vhodné jak pro moderní novostavby, tak i pro rekonstrukce starších objektů se zateplenou i nezateplenou fasádou.

Reklama

Odolné a bezúdržbové řešení

Hliníkové fasádní obklady Premium mají dlouhou životnost a jsou zcela bezúdržbové (hliník nekoroduje a nejsou tedy třeba žádné nátěry, jako např. u dřevěného obložení fasády). Díky integrovanému systému odvětrávání fasáda dýchá a nevlhne, zároveň je chráněna před nepříznivými vlivy počasí. Vlhkost představuje jednu z největších hrozeb pro jakoukoliv stavbu. Odvětrání vnější fasády ulehčuje vypařování vlhkosti z nosné stěny, protože zde dochází k neustálé cirkulaci vzduchu.

Futuristický design

Hliníkové obklady Premium vynikají moderním designem, širokým výběrem barev (vzorník RAL + speciální barvy: eloxovaná černá, stříbrná, hnědá) i kvalitou zpracování. Navíc je možné je kombinovat s fasádním obkladem Twinson Premium z kompozitního materiálu s přirozeným vzhledem dřeva.

Šetří výdaje za energie a nejen to!

Obložení fasády přirozeně brání úniku tepla ven z budovy a naopak průniku hluku dovnitř.

Hliníkové obklady Premium jsou vyrobeny z nehořlavého materiálu, který brání šíření ohně a splňuje požadavky protipožární odolnosti třídy A.


Konstrukce

Díky konstrukci s opěrnými příčkami dochází při instalaci k minimálnímu poškození a zatížení podkladové stěny, výsledný fasádní obklad je velmi pevný a odolný. Montáž pomocí skrytých spon je snadná a rychlá, skryté spony neruší vzhled fasády.


Systém pero-drážka zajišťuje, že jednotlivé časti hliníkové fasády Premium do sebe těsně zapadají, ale fasáda je odolná i proti tepelnému rozpínání – tento systém je schopný absorbovat tepelné deformace, které jsou důsledkem kolísání teplot v každém ročním období.

V nabídce jsou lamely v délce 3 m, spotřeba materiálu je 6 m/m2. Inoutic nabízí k fasádnímu hliníkovému obkladu Premium také pestrou škálu hliníkových doplňků pro snadné zvládnutí detailů.

Široké využití

Hliníkové fasádní obklady Premium jsou velmi tenké, proto se hodí nejen na novostavby, ale i na starší budovy se zateplenou i nezateplenou fasádou, na obložení vikýřových či střešních oken nebo okapů. Taková fasáda zvyšuje hodnotu vašeho domu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.