logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Využijte nový software Inoutic Project Plan pro výpočty okenních výplní

Nový software Inoutic Project Plan - Teplotní průběh
Nový software Inoutic Project Plan - Teplotní průběh

Přední evropský výrobce PVC okenních profilů, společnost Inoutic, představila nový interaktivní projekční software Inoutic Project Plan. Tento nový nástroj umožňuje například výpočty statických a tepelněizolačních parametrů konstrukcí otvorových výplní včetně generování výkresů a detailních specifikací konstrukcí. Určen je pro práci architektů, projektantů a výrobců PVC oken a dveří.

Reklama

„Nový software Inoutic Project Plan přináší širokou nabídku informací a nástrojů pro navrhování, projektování a zabudování oken, včetně řady kalkulačních nástrojů. Zákazníkům z řad projektantů či výrobců oken usnadní vytvoření projektu se správnými parametry otvorových výplní, které potřebují pro výběrová řízení a stavební dokumentaci,“ uvedl Ondřej Fridrich ze společnosti Inoutic.

Interaktivní program Inoutic Project Plan nabízí základní přehled produktů portfolia PVC okenních a dveřních profilů Inoutic – Eforte, Prestige a Arcade a umožňuje vytvářet libovolné sestavy prvků, řezů a 3D vizualizací. Pro nadefinovaný prvek nebo sestavu vypočítá tepelně izolační parametry (U) a statické vlastnosti (zatížení větrem). Umožňuje také testovat osazení okna v různých typech ostění, včetně výpočtů izotherm. V jakékoli fázi plánování je možné vyexportovat veškeré prvky do výkresové dokumentace pro CAD nebo vytisknout sestavy pro vytvoření projektu.

Software Inoutic Project je zdarma ke stažení v českém jazyce po přihlášení na webových stránkách http://www.inoutic.cz/cz/architekti. Firma nabízí zájemcům z řad odborné veřejnosti v případě zájmu zaškolení pro práci s tímto softwarem.







O společnosti Inoutic

Společnost Inoutic je dceřiná společnost belgického koncernu Deceuninck, předního výrobce vysoce kvalitních PVC okenních a dveřních profilů a stavebních systémů, zejména obkladů a teras z kompozitního materiálu Twinson. Skupina Deceuninck patří mezi tři největší výrobce okenních profilů v Evropě. Je aktivní ve více než 25 zemích světa v Evropě, severní Americe a Asii, kde zaměstnává přes 3400 spolupracovníků. V roce 2014 skupina Deceuninck vykázala čistý zisk ve výši 10,5 milionů EUR a konsolidované tržby vzrostly na 552,8 milionů EUR.

Pobočka Inoutic se sídlem v Popůvkách u Brna byla založena v roce 1993 a v roce 2013 oslavila 20 let úspěšného působení na Českém trhu. Jako dceřiná obchodní jednotka zajišťuje distribuci okenních a dveřních systémů a dalších stavebních systémů v České republice, Slovensku a Maďarsku.

www.inoutic.cz

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.