logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

5 služeb bezpečnostních agentur, které vaše firma ocení

Zvažujete spolupráci s bezpečnostní agenturou, ale vlastně moc netušíte, s čím vším by vám mohla pomoci? Je toho víc než jen ostraha a zabezpečení.

Bezpečnostní agentury se dnes zaměřují na poskytování komplexního portfolia služeb. U TOP security je například samozřejmostí propojení služeb fyzické ostrahy s moderními zabezpečovacími systémy. Jsou ale i další oblasti, se kterými vám může bezpečnostní agentura pomoci.

Fyzická ostraha

Ostraha průmyslových objektů, areálů, skladů, administrativních budov, staveb, obchodů atd. je výhodná z hlediska možnosti okamžitého zásahu strážných, pokud dojde k narušení bezpečnosti. Ostraha většinou také zajišťuje monitoring bezpečnostních systémů.

Elektronická vrátnice

Ve firmách, kde dochází k většímu pohybu osob a vozidel, je ideální zajistit kontrolu nad tím, kdo a kdy do firmy vchází nebo vjíždí. Moderní systém digitální vrátnice značně zjednoduší všechny evidenční a kontrolní procesy.

EZS, EPS, kamerové a přístupové systémy

Využití zabezpečovacích systémů je dnes běžné. Jejich instalaci byste vždy měli přenechat profesionálům, kteří vám navrhnou elektronické zabezpečení na míru tak, aby systém plnil funkce, které od něj očekáváte.

Korporátní bezpečnost

Nejen fyzické, ale i to kybernetické zabezpečení je důležité. Pokud si na něj netroufnete sami, opět je možné se obrátit na bezpečnostní agenturu, která disponuje specialisty na kyberbezpečnost.

Facility management

Chod recepce, úklid, údržba firemního areálu, technická správa budov - to vše jsou věci, které neodmyslitelně patří k chodu firmy. I tyto činnosti můžete delegovat na pracovníky bezpečnostní agentury.

Bezpečnostní služby


TOP security, s.r.o.
logo TOP security, s.r.o.

Patříme mezi přední bezpečností agentury v České republice a to už od roku 1992. Veškeré služby zajišťujeme z vlastních zdrojů, proto jsme schopni vám garantovat nejvyšší kvalitu. Pracujeme chytře, systematicky, efektivně. Klientům přinášíme profesionální ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.