logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Video: Novinky z Loxone - špičkové reproduktory pro flexibilní chytré audio

Install Speaker 10 Passive je špičkový vestavný reproduktor s wooferem o 10 palcích. Satellite Speaker IP64 Passive je univerzál pro všechny audio potřeby a můžete jej nainstalovat uvnitř i venku.

Dva čerstvé reproduktory Loxone vyvinul společně s německým specialistou na hi-fi - společností Quadral. Novinky zároveň předznamenávají, že audio bude pro Loxone jedním z hlavních témat letošního roku.

Install Speaker 10 Passive je vysoce kvalitní dvoupásmový vestavný reproduktor, který má navzdory kompaktní konstrukci 10palcový woofer (basový reproduktor). Jeho membrána Altima je ověřená z oceňované řady Quadral Aurum a Chromium. Kombinace hliníku, titanu a hořčíku zajišťuje vysokou věrnost impulsů, nízké zabarvení zvuku, jemnou dynamiku a vysoké vykreslení detailů. K reproduktoru vyšel i instalační Back Box Install 10, který se doporučuje využít při instalaci do akustického stropu, pohledu, nábytku nebo zkrátka do dutých stěn s otevřeným prostorem za reproduktorem.

V e-shopu Loxone naleznete kompletní technické parametry Install Speakeru 10 Passive.

Satellite Speaker IP 64 Passive disponuje flexibilním ramenem, tudíž nabízí různé možnosti montáže a úhlu sklonu. Díky tomu hravě splní individuální požadavky každého projektu. Univerzální je reproduktor i v tom, kde ho můžete instalovat. Je vhodný nejen do interiéru, ale s certifikací IP64 udělá parádu i venku.

V e-shopu Loxone naleznete kompletní technické parametry Satellite Speakeru IP64 Passive.

Nové reproduktory rozšiřují možnosti budovy co do inteligentního multiroom audiosystému řízeného Audioserverem.

Více informací


Loxone s.r.o.
logo Loxone s.r.o.

Loxone je systém pro inteligentní elektroinstalace. Přináší pokročilé ovládání a automatizaci technologií budov do komerčních projektů i domácnosti. Stínění, topení, osvětlení, chlazení, závlaha, přístupový systém, alarmy, audio, FVE, ventilace... vše ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.