logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

OC Letňany dokončilo rekonstrukci

OC Letňany dokončilo rekonstrukci
OC Letňany dokončilo rekonstrukci

Zákazníci ocení převážně přestavbu společných prostor, jako je zóna s restauracemi nebo vybudování nového vstupu do obchodního centra. Rekonstrukce OC Letňany stála téměř půl miliardy Kč.

Reklama

Více denního světla a atraktivní a zelená zóna s restauracemi

Rekonstrukce byla zaměřena na prodejní plochy i společné prostory obchodního centra s cílem zvýšit atraktivitu OC Letňany pro zákazníky i nájemce. Zásadní koncepční změnou je vybudování centrálního prostoru, propojení mezi novým prodejním prostorem a zónou s restauracemi a přivedení denního světla do této části. Došlo ke kompletní přestavbě plochy u vchodu z Tupolevovy ulice a vznikl také nový vstup do módní galerie se zajímavými butikovými jednotkami a tvůrčími architektonickými prvky. Do konce roku bude pro rodiny s dětmi vybudován i zbrusu nový dětský koutek s plochou více než 700 m2.

„O přeměně OC Letňany jsme od počátku uvažovali v komplexním pohledu, abychom vyšli vstříc jak zákazníkům, tak samotným nájemcům. Realizace a nastavení nové strategie, která kromě rekonstrukce výrazné části Letňan za plného provozu, zahrnovala i rebranding, proměnu samotných obchodů a zařazení nových značek a služeb, trvala téměř dva roky.
Kromě nové obchodní galerie vznikla téměř dvojnásobná, atraktivní a zelená zóna s restauracemi, poskytující zdravější a rozmanitější možnosti stravování. OC Letňany se tak proměnilo v místo, kde lidé nejen nakupují, ale také rádi tráví svůj volný čas a cítí se tady příjemně,
“ říká Pavel Klimeš, ředitel Obchodního centra Letňany.

Autorem architektonického návrhu byla mezinárodní společnost Chapman Taylor. Projektovou dokumentaci připravila společnost Fabionn. Na hladký průběh rekonstrukce dohlíží společnost ESTE Project Management a stavební činnosti zajišťují společnosti Porr, PBW a společnost STABA.

OC Letňany dokončilo rekonstrukci
OC Letňany dokončilo rekonstrukci

O Obchodním centru Letňany
Obchodní centrum Letňany patří ke třem největším centrům v Praze. Svým zákazníkům nabízí nákupy téměř ve 200 obchodech známých světových značek na ploše přes 110 000 m2. Největší zastoupení v centru mají obchody s módou, doplňky a šperky. Samozřejmostí je nabídka dalších souvisejících služeb jako je např. čistírna, kadeřnictví, opravna obuvi, banky, lékárna či široká nabídka občerstvení a mnoho dalších. Součástí komerční zóny je také prodejna Baumaxu zaměřená na prodej stavebního materiálu, vybavení interiérů a zahrad. Pestré nakupování může zákazník obohatit návštěvou multikina, aquacentra, zimního stadionu nebo krytých tenisových kurtů či okusit adrenalin v Hurricane Factory nebo Surf Aréně.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.