logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

HSE – Ocelové dveře & zárubně pro vaši stavbu

Otevřete dveře nápadům – Společnost HSE, spol. s r. o. byla založena v roce 1992, od roku 2018 je součástí nadnárodního koncernu JELD-WEN se sídlem v Severní Karolíně. Jako dlouholetý specialista na výrobu ocelových dveří a zárubní nabízíme vysokou funkčnost a prvotřídní provedení našich výrobků.

Reklama

Vyrábíme výhradně zárubně a dveře na přání zákazníka, který má možnost volby různých provedení a libovolné povrchové úpravy. To je jeden z důvodů, proč jsou dveře a zárubně značky HSE tak oblíbené mezi klienty, k nimž patří kliniky, banky, hotely či obchodní řetězce. Naše značka znamená kvalitu a téměř neomezenou variabilitu spojenou s více než 20 lety zkušeností.

Společnost HSE, spol. s r.o. – to jsou nejvyšší standardy kvality díky dlouholetým zkušenostem v konstrukci dveřních systémů.

Dveře a zárubně HSE

Nekompromisní odolnost a spolehlivost

Dveře jsou vyráběny ve tvaru klasických vnitřních dveří z žárově pozinkovaného ocelového plechu o síle 0,6 mm nebo 1,0 mm. Zákazník má možnost volby různých provedení – jednokřídlé, dvoukřídlé, posuvné, plné nebo prosklené. Standardní dveře jsou tvořeny dvěma ocelovými korpusy s vnitřní výplní z voštinového papíru. Protipožární dveře mají výplň z ohnivzdorných desek. Výplň zateplených dveřních křídel tvoří tepelně izolační materiál. Dalšími možnostmi jsou dveřní křídla odolná proti radiaci, dveře bezpečnostní či protihlukové.

Zárubně jsou zhotoveny z ocelového plechu žárově pozinkovaného o síle 1,5 mm nebo 2,0 mm v rozměrech dle ČSN, DIN a ÖNORM i v rozměrech naprosto atypických. Zárubně je možné zabudovat do klasického i  lehkého zdiva či sádrokartonových příček. Typy DZD a DZ mohou být použity jak do klasického tak i do lehkého zdiva pro dodatečnou suchou montáž s možností plynulého nastavení ústí zárubně. Další vyráběné typy zárubní jsou určeny k plnění speciálních funkcí, například pro provoz v nemocnicích nebo pro oboustranné otevírání dveří. Zárubně průchozí rámují pouze stavební otvor a neosazují se dveřními křídly. U třídílných zárubní typu QS, dodávaných v kartonech, je výhodou jak snadný transport, tak i šroubované spojení, které umožňuje sestavení zárubně přímo na místě hotového stavebního otvoru. Zárubně mohou být vyráběny taktéž v provedení s nadsvětlíkem, postranním světlíkem, případně jako prosklená stěna spojením obou druhů světlíků. Všechny typy zárubní jsou vyráběny s drážkou pro PVC těsnění ať již v provedení pro dveře s polodrážkou nebo bez (tzv. tupé).




Protipožární uzávěry HSE

Bezpečí až na prvním místě

Na první pohled jsou to jen obyčejné dveře, identické těm, které máte doma. Vzhled ale není všechno. Jejich materiál a vybavení mohou zabránit ztrátám na majetku a především na lidských životech. Protipožárním uzávěrem rozumíme sestavu protipožárních dveří zasazených do zárubně. V případě výrobků naší firmy se jedná o ocelové dveře a zárubně, které jsou opatřeny atesty protipožární odolnosti a bezpečnosti EW, EI 30, 45, 60. Zámek a závěsy jsou zesíleny ocelovými výztuhami. Tvar a provedení protipožárních dveří, které jsou k nerozeznání od běžných dveřních křídel, umožňuje estetické a nenásilné začlenění těchto prvků do téměř všech druhů stavebních objektů. Protipožární dveře je možné objednat s proskleným výřezem. Přesné rozměry proskleného pole a jeho umístění závisí na rozměrech dveřního křídla a stupně požadované protipožární odolnosti.

Produkty společnosti HSE tak rozmanité jako vaše projekty

Ať už dveře nebo zárubně HSE chcete využít v obytných budovách, v kancelářských budovách, ve zdravotnictví nebo průmyslu – pro každý objekt dokážeme vytvořit optimální řešení. Neváhejte a ozvěte se nám!

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.