logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Vyřešte věčný boj s nedostatkem úložných prostor

Vyhrajte nad nedostatkem úložných míst a nechte si vyrobit vestavěné skříně, šatny, kuchyně nebo nábytek na míru od CAG. Také každý rok při ukládání sezónních věcí přemýšlíte, kam se všechno to oblečení a vybavení domácnosti vejde?


Věřte, že problém s nedostatkem místa pro šaty, obuv, sportovní vybavení, zimní kabáty a další nezbytnosti zná téměř každý. Jednoduchým a také variabilním řešením je zakázková výroba nejen vestavěných skříní, ale téměř jakéhokoli nábytku, který efektivně využije každý, i atypický prostor.

Vestavěné skříně představují ideální řešení úložných prostor do malého i velkého bytu. Vyrábí se vždy na míru, a tak do interiéru přesně zapadnou a nabídnou až o 50 % více úložného prostoru než při využití standardních skříní.

V CAG jsou odborníci na dveře a zárubně a dobře vědí, že útulný domov tvoří mnohem více. Před několika lety se proto rozhodli rozšířit svůj sortiment o vlastní výrobu kvalitních vestavěných skříní, šaten, kuchyní a drobného nábytku na míru. Staví na zkušenostech, umu a tvořivosti svých řemeslníků, kteří navrhují, vyrábí a montují skříně a nábytek přesně podle Vašich požadavků a přání. Chtějí se odlišit od masové produkce, která zaplavila náš trh, a nabídnout kvalitní a zdravou alternativu za rozumnou cenu. Samozřejmostí je zakázková výroba na míru konkrétnímu prostoru a přání, nadstandardní kvalita použitých materiálů, moderní technologie, zázemí tradičního českého výrobce truhlářských výrobků i prodloužená záruka. Vědí také, že vybrat materiály, barvy, dekory a vzory k sobě tak, aby spolu opravdu ladily, bývá pro mnoho lidí oříšek. Proto přišli se snadnějším řešením – nabízejí naprosto shodné dekory u dveří a nábytku včetně kuchyní.




Další výhodou vybavení domácnosti nábytkem na míru je možnost uzpůsobení pro atypické prostory. Nejčastěji to jsou podkrovní místnosti se zkoseným stropem, prostor pod schody nebo místnosti, které nemají pravoúhlý půdorys. Díky přesnému zaměření a výrobě lze podle potřeby využít i tyto prostory velmi funkčně. Navíc nábytek vyplní celý konkrétní prostor a nevznikne tak žádné místo pod stropem, kde by se jen usazoval prach.

5 praktických rad pro vestavěné skříně a šatny:

  1. Při plánování vestavěné skříně využijte celou výšku stěny. Do horních polic umístěte věci, které používáte jen příležitostně a mohou tak být hůře dostupné než věci denní potřeby.
  2. Posuvné dveře u skříní jsou nejpraktičtější, protože nepotřebují žádný prostor pro otevírání před skříní. Počítejte ale s tím, že vám vezmou zhruba 10 cm z vnitřního prostoru skříně na umístění vodicích lišt a pojezdů. Hloubku skříně proto plánujte vždy cca 70 cm, aby bylo možné v ní pohodlně uskladnit oblečení na ramínkách.
  3. Do menších prostor jsou ideální světlé skříně, které opticky zvětšují. Jsou také méně nápadné, skvěle splynou se světlými stěnami a stropem, ale často bývají náročnější na údržbu. Tmavé skříně se hodí spíše do větších prostor, působí v interiéru mnohem dominantněji a bývají i méně náročné na pravidelné čištění. TIP CAG: Pro zvětšení prostoru je vhodné použít zrcadlové dveře nebo dveře v provedení z mléčného skla connex, které je neprůhledné, ale lehce zrcadlí okolí. Pro vytvoření jednotného dojmu interiéru je vhodné použít stejné dekory dveří a vestavěných skříní.
  4. Na skříni můžete ušetřit, pokud vynecháte její dno a strop, toto řešení je však vhodné pouze pro dokonale rovné stěny a stropy.
  5. Skříň nemusí být jen nezbytným praktickým kusem nábytku. Naopak dveře můžete volit různě dělené, v pestrobarevných dekorech výplně i skel anebo s potisky. Jedinečný vzhled dodají interiéru potištěná skla, která působí originálně, zajímavě a neotřele.
  6. Vestavěné skříně prostor nenaruší, naopak jej sjednotí a využijí maximum místa, které místnost nabízí. Vypadají elegantně a schovají veškeré oblečení i věci, jež chcete ukrýt před zraky návštěv. Díky tomu byt působí vždy čistě a uklizeně. Mohou se stát dokonce cíleným hlavním designovým doplňkem, je ale třeba důkladně vybírat a nechat si poradit. Vyplatí se připlatit si za kvalitu.



Co se týče provedení skříní, možností je opravdu nepřeberné množství. Zvolit si můžete kromě rozměrů také vnitřní uspořádání a členění, materiál, způsob otevírání dveří nebo jejich výplň. Odborníci z CAG Vám navíc zdarma místnost zaměří a připraví 3D vizualizaci, abyste si uměli skříň či jiný nábytek v prostoru lépe představit. Nabízí různé typy vestavěných skříní na míru, jež se sice liší konstrukcí a vnitřním upořádáním, vždy se však jedná o stabilní a poctivě zpracované kusy nábytku, které Vám při správné péči vydrží dlouhá léta.

Každá skříň je originál a je vyráběna přímo na míru konkrétnímu zákazníkovi podle jeho přání a možností. V CAG Vám rádi poradí s výběrem nejvhodnější varianty.

Díky tomu, že má CAG ve svém výrobním portfoliu také interiérové dveře a zárubně, lze je vyrobit ve stejném dekoru jako skříně a další nábytek na míru. Kromě již výše uvedených příkladů nabízí rovněž výrobu kuchyní nebo nábytku do koupelen. Celý interiér tak bude působit jednotně a kompaktněji. Vzorník dekorů si můžete zapůjčit i domů a pohodlně a v klidu si vybrat přesně to, co bude odstínem i povrchem nejlépe odpovídat Vašim představám.

CAG je český výrobce, který na tuzemském trhu působí již dvacet let. Více informací a kontakty na vzorkovny dveří a skříní získáte na dverecag.cz.





CAG s.r.o.
logo CAG s.r.o.

CAG - přední český výrobce dveří. Společnost vyrábí protipožární a bezpečnostní dveře a zárubně, protipožární prosklené stěny a celou škálu dalších dveří a skříní pro vybavení kancelářských a průmyslových budov a domácností.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.