logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Den dřevostaveb představí 8. října 2016 to nejlepší z nabídky členských firem ADMD

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) bude v sobotu 8. října 2016 pořádat již třetí ročník „Dne dřevostaveb“. Cílem akce, jejíž letošním mottem je výzva „Volte dřevostavby“, je propagovat kvalitní nízkoenergetické dřevostavby realizované certifikovanými firmami, sdruženými v Asociaci dodavatelů montovaných domů.

Reklama

Všechny dřevostavby budou ve druhou říjnovou sobotu otevřené pro veřejnost od 10,00 do 18,00 hod.. Do akce se svými vzorovými domy zapojí většina členů ADMD, přehled 31 dřevostaveb, přihlášených do letošního ročníku, je dostupný na webu www.dendrevostaveb.cz.

Kromě návštěvy vzorových domů je pro návštěvníky akce připraveno také individuální odborné poradenství v oblasti výstavby dřevostavby od A do Z, úsporného vytápění tepelnými čerpadly, výstavby a údržby bazénu a financování nového domu hypotečním úvěrem. Blok přednášek odborníků bude probíhat v odpoledních hodinách také v prostorách Národního stavebního centra Brno (NSC), kde stojí řada vzorových domů členů ADMD.

Návštěvníci mohou při návštěvě Dne dřevostaveb vyhrát v rámci slosovací soutěže i atraktivní ceny - stačí, když se u některé z prezentované dřevostaveb vyfotí, a fotografii s krátkým popisem pošlou e-mailem na adresu ADMD. Vylosovaní výherci získají ceny od partnerů Asociace. Během akce si budou moci zakoupit odbornou stavební literaturu nebo se občerstvit a poslechnout si v rámci prezentace mediálních partnerů oblíbenou hudbu rádia Beat a Country.

„Den dřevostaveb si mezi výrobci, partnery i zájemci o dřevostavby postupně buduje svoji pozici a i letos představí ve 31 domech ukázku toho nejlepšího z tuzemské nabídky. Podíl dřevostaveb na trhu trvale roste a s loňskými 13,35 % se už pomalu blížíme k číslům, typickým pro Německo a Rakousko a úspěchu dřevostaveb projekty jako je tento, samozřejmě pomáhají. I letos jsme připravili pro návštěvníky atraktivní nabídku, takže druhá říjnová sobota nebude jen v duchu krajských a senátních voleb, ale na své si v ní přijdou i „voliči“ dřevostaveb.“, uvedl ing. Vratislav Blaha, předseda ADMD.

Veškeré podrobnosti o Dnu dřevostaveb 2016 i o Asociaci dodavatelů montovaných domů najdete na www.admd.cz a na www.dendrevostaveb.cz.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.