logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Designová expozice NOVATOP bude mít premiéru na veletrhu For Wood

Český NOVATOP, který je u nás synonymem dřevěných CLT panelů, představí svou zbrusu novou expozici na stavebním veletrhu For Wood, který proběhne od 15. do 17. února na výstavišti PVA Expo v pražských Letňanech.

Originální expozice bude mít právě tady svou premiéru, pak poputuje dva roky Evropou po mezinárodních stavebních veletrzích v Německu, Francii, Rakousku, Švýcarsku a Itálii.

Expozice opět nezapře flexibilitu a kreativitu systému NOVATOP. Na ploše 60 m2 se představí široké spektrum konstrukčních a produktových řešení, která jsou spojena do jednoho organického celku. „Primárním cílem naší expozice je srozumitelně a strukturovaně představit všechny skupiny našich výrobků, jejich výhody a způsoby použití. Už pravidelně na výstavách přibližujeme výhody dřeva nejširšímu publiku a ukazujeme, jak atraktivní můžou být stavby z tohoto materiálu. Dřevo je známé svou pevností a přirozenou krásou a my ukazujeme nový pohled na design a konstrukce, které z něj lze realizovat. Nechceme ale podléhat módním trendům a tlačit dřevo všude a za každou cenu s cílem spasit planetu. Doporučujeme ho používat výhradně tam, kde zúročí své přednosti před jinými materiály,“ říká Jiří Oslizlo, předseda představenstva společnosti AGROP NOVA a.s., která je výrobcem uceleného stavebního systému NOVATOP.

Návrh a montáž byly svěřeny do rukou společnosti 3AE, která je dlouholetým certifikovaným partnerem této značky. „Inspiroval jsem se buněčnou strukturou dřeva, která je samou podstatou a základním kamenem všech výrobků NOVATOP. Snažil jsem se co nejlépe splnit zadání tak, aby bylo možné prezentovat široký sortiment a zároveň byla expozice přehledná a měla vysokou estetickou kvalitu. Mou snahou bylo vytvořit výjimečný a poutavý prostor, který na sebe strhne pozornost a vyzve zvědavého návštěvníka ke vstupu do světa NOVATOP. V útrobách expozice jsou přehledně a v harmonii prezentovány veškeré výrobky, na dotykové obrazovce formou interaktivní prezentace pak realizace z celého světa,“ popisuje svůj návrh architekt Lukáš Pejsar.

Pokud máte zájem navštívit veletrh For Wood, vygenerujte si vstupenku.

Vstupenka na FOR WOOD 2024/ NOVATOP

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.