logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

WOOD camp osvětlil vzduchotěsnost dřevostaveb

Jak zajistit vzduchotěsnost staveb na bázi dřeva se dozví účastníci ze záznamů online semináře od ADMD v rámci projektu WOOD camp.

S navrhováním staveb se pojí mnoho problematiky, kterou se ADMD snaží osvětlovat v každém z pořádaných seminářů v projektu WOOD camp. Součástí semináře je téma správného provádění Blower-door testu a především prezentace způsobu, jak dosahovat stabilně příznivých hodnot průvzdušnosti a prodloužit tak maximálně životnost dřevostavby. Ukázky nejčastějších chyb při provádění vzduchotěsnící vrstvy a prostupů budou též součástí tohoto semináře. Přednášejícími jsou Ing. Jiří Brich za Výzkumný a vývojový ústav dřevařský z Prahy a Ing. Jiří Kasal ze spol. CIUR a.s.

Záznamy z proběhlých seminářů najdete na YouTube kanálu ADMD.

Projekt je pořádán pod záštitou APOKS, AVMI, ČKLOP, FLD ČZU, LDF MENDELU, VOŠ a SPŠ Volyně, VVÚD a mediálními partnery jsou Časopis Stavebnictví, Dřevařský magazín, Dřevo&stavby, Dřevostavitel a TZB-info.


CIUR a.s.
logo CIUR a.s.

CIUR a.s. je firmou, která patří v oblasti výroby kvalitních celulózových vláken z recyklovaného papíru mezi evropskou a světovou špičku. Ve výrobním závodě v Brandýse nad Labem zpracovává 30 tisíc tun druhotných surovin ročně.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.