logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Den otevřených dřevostaveb: Vykročte za vysněným bydlením

Zájemci o bydlení v dřevostavbách si již mohou do kalendářů poznačit důležitý termín. Letošní sobota 9. října je dnem, kdy se bude konat v pořadí 8. ročník akce s názvem „Den otevřených dřevostaveb“.

Reklama

Den otevřených dřevostaveb, který se koná napříč ČR, se stal očekávanou akcí pro všechny, kdo si chtějí na vlastní oči prohlédnout rozestavěné i dokončené domy na bázi dřeva. Zpřístupněny budou v sobotu 9. října 2021 od 10:00 do 17:00, a to za přítomnosti odborníků z realizačních firem, kteří budou připraveni odpovídat na veškeré dotazy související s projekty dřevostaveb. Budou opět zdarma přístupné nejen rodinné domy a výrobní závody, ale nově i stavby občanské vybavenosti.

Fakt, že se v poslední době ze dřeva staví i hodně školek nebo domovů pro seniory, jen potvrzuje, že poptávka po dřevostavbách roste a jejich portfolio se rozšiřuje. Veřejní investoři, jako jsou obce a města, zvažují, pomocí jakých technologií stavět. Příklady staveb, které letos otevřeme, mohou jejich rozhodování o významných investicích výrazně usnadnit,“ doplňuje ředitelka asociace s tím, že kompletní seznam návštěvních míst bude zveřejněn během září.

Musíme potvrdit, že u mnohých účastníků Dne otevřených dřevostaveb je návštěva realizované stavby definitivním krokem pro následné rozhodnutí uzavřít s naší firmou smlouvu k budoucí realizaci domu. I v letošním roce se této akce aktivně zúčastníme,“ přidává Ladislav Kameník ze společnosti Haas Fertigbau.

Letos se do nich budou moci podívat po přihlášení přes online formulář, který zájemci o návštěvu najdou na webu www.DenDrevostaveb.cz. Sledovat mohou také facebookovou událost „Den otevřených dřevostaveb 2021“ s informacemi a představením všech staveb.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.