logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Znáte program DEKPARTNER?

Názvem DEKPARTNER je označován program technické podpory pro projektanty a architekty, který poskytují dceřiné firmy společnosti DEK a.s.

Cílem programu je propojení informací mezi projektovým stavem, skupinou DEK a realizační firmou. Program zahrnuje nejen rozsáhlou databázi konkrétních stavebně-technických řešení, ale také systém vzdělávání a podpory škol. Veškerá technická podpora je partnerům poskytována prostřednictvím Atelieru DEK.

Program je zaměřen na dvě cílové skupiny:
  • DEKPARTNER – program technické podpory pro projektanty a architekty
  • DEKPARTNER STUDENT – program technické podpory pro studenty stavebních oborů

Součástí programu jsou i technické informace ze zakázek realizovaných technickými experty Atelieru DEK, zahrnující mimo jiné i velice zajímavá měření Experimentálního centra DEK. Najdete je v elektronickém občasníku s názvem DEKTIME, na jehož zatím poslední článek s názvem "Inovativní řešení skladeb stěn roubených staveb" vás nasměruje odkaz u tohoto článku.

Kompletní pravidla programu DEKPARTNER, nabídku služeb a možnost registrace do programu naleznete na webu www.dekpartner.cz.


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.