logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Blíží se 13. ročník konference Dřevostavby v praxi

Společnost Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., divize Rigips, Vás zve ve dnech 31. října až 1. listopadu 2019 do hotelu Skalský dvůr u Bystřice nad Perštejnem na blížící se 13. ročník konference Dřevostavby v praxi.

Akce je určena pro architekty, projektanty, montážníky, řemeslníky, technické pracovníky, ale i pro širokou odbornou veřejnost. Zkrátka pro všechny, které zajímá výstavba dřevostaveb. V hlavních přednáškových sálech i na komornějších workshopech vystoupí více než deset řečníků, kteří vám předají své vědomosti a praktické zkušenosti. Mimo jiné se můžete těšit na přední odborníky ze tří divizí společnosti Saint-Gobain – Rigipsu, Weberu a Isoveru.

Na konferenci Dřevostavby v praxi vystoupí


Vojtěch Zítek, produktový manažer Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., divize Rigips.

Vojtěch Zítek ve společnosti pracuje již více než 5 let. Nejprve nastoupil na pozici technického poradce do Centra technické podpory. Zde měl možnost seznámit se se všední i nevšední problematikou suché výstavby v praxi. Následně přešel na pozici produktového manažera, kde se zaměřuje na segment – podhledy pro řešení vnitřní akustiky prostoru. Mimo jiné se zabývá technickými vlastnostmi produktů jako je kovové příslušenství a ocelové profily a jejich implementací do systémů Rigips. Dlouhou dobu se věnoval také problematice BIM (Building Information Management/Modeling) a to jak z pohledu výrobce, tak i z praktického využití dat.


Těšit se můžete na přednášku na téma SEMA a nové skladby Rigips v dřevostavbách.
Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.