logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Veletrh DŘEVOSTAVBY 2019 – více dřeva pro všechny

Veletrh DŘEVOSTAVBY 2019 - více dřeva pro všechny se bude konat souběžně s veletrhem MODERNÍ VYTÁPĚNÍ 2019 na Výstavišti Praha v Holešovicích, v termínu 7. - 10. 2. 2019.

Obliba dřevostaveb u nás rychle roste. Alespoň tak lze usuzovat nejenom ze statistik o každoročním podílu dřevostaveb na celkové výstavbě rodinných domů, ale i ze zvyšujícího se počtu tuzemských i zahraničních dodavatelů. Dobrým ukazatelem je také rostoucí nabídka trhu technologií a materiálů a prací s dřevem spojených.

Kromě již zmíněného ale existuje řada zdůvodnění takového růstu - například vysoká kvalita dřevostaveb, rostoucí počet spokojených lidí i fakt, že se lidé přestali dřevostaveb bát. Je tu ale ještě jeden velmi důležitý důvod. Uplatnění dřevostaveb je totiž stále širší - už to nejsou jen malé domky či bungalovy. Dnešní dřevostavby mohou být i vícepodlažními budovami, což je důležité nejenom z hlediska vývoje staveb pro rezidenční bydlení.

Řada investorů z komerčního sektoru i samospráv řeší výstavbu hal, průmyslových a zemědělských budov či nákupních středisek. Ale také stavby školek, společenských domů, domovů pro seniory, zastávek MHD, městského mobiliáře, tribun na hřiště a mnoho dalších. Ty nejzajímavějšími realizace naleznou návštěvníci právě ve střední hale veletrhu DŘEVOSTAVBY 2019.

Veletrh DŘEVOSTAVBY 2019 – více dřeva pro všechny

Terinvest, spol. s r.o.
logo Terinvest, spol. s r.o.

Terinvest, spol. s r.o., je pořadatelem významných veletrhů s mnohaletou tradicí. Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.