logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Veletrhy Dřevostavby, Moderní vytápění a WINDOOR EXPO již od středy

Veletrhy energeticky úsporného bydlení – DŘEVOSTAVBY, WINDOOR EXPO, MODERNÍ VYTÁPĚNÍ a KRBY A KAMNA – se budou konat 11. – 14. 2. 2015 v Praze. Jsou určeny všem, kteří řeší stavbu či rekonstrukci domu, snižování energetické náročnosti svých domů a také odborníkům, kteří mají zájem o novinky firem.

Dřevostavby

Podíl dřevostaveb na trhu roste, zákazníky láká rychlost výstavby i nízké náklady. Stavbám z tohoto přírodního materiálu se bude ve dnech 11. – 14. února na pražském Holešovickém výstavišti věnovat 10. mezinárodní veletrh dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů DŘEVOSTAVBY.
Největší veletrh zaměřený na dřevostavby a vše kolem nich na jednom místě návštěvníkům představí firmy nabízející nadčasovou architekturu, kvalitní projekční zpracování domů, moderní dřevěné stavby, konstrukční systémy, materiály a vše co popularizuje dřevostavby jako stavební systém budoucnosti. Vše co potřebujete vědět o dřevěných domech, jejich stavbě či životě v nich najdete na úzce specializovaném veletrhu, který je jedinečný svým rozsahem zaměření.

Domy na bázi dřeva jsou dobře tepelně izolované, ušetří peníze za energie a navíc je možné je postavit velmi rychle.

Vše co potřebujete vědět o dřevěných domech, jejich stavbě či životě v nich najdete právě na veletrhu DŘEVOSTAVBY. Dřevěné stavby a konstrukce zde představí více než 80 firem. Většina těchto společností se zabývá výstavbou nízkoenergetických i pasivních dřevostaveb, projekční a architektonickou činností. Mezi nejznámější patří ALFAHAUS s.r.o., ATRIUM s.r.o., DOMY D.N.E.S. s.r.o., MS HAUS s.r.o., ORIGIS s.r.o., RD RÝMAŘOV s.r.o., VESPER FRAMES s.r.o. a mnoho dalších. Chybět nebudou ani firmy zabývající se výrobou a dodávkou srubů a roubenek jako např. společnost CEDAR HOME s.r.o. a DREVODOM RAJEC CZ s.r.o. a další. Dřevěné výrobky pro exteriér i interiér, izolace, materiály a technologie do dřevostaveb představí více než 20 firem, a to např. FERMACELL GmbH, JAF HOLZ, spol. s r.o., M.T.A. spol. s.r.o., ISOCELL GmbH a další. Na své si přijdou i zájemci o stroje a nástroje pro zpracování a opracování dřeva.

Doprovodný program veletrhu DŘEVOSTAVBY bude první den zaměřen na otvorové výplně, novinky a problematiku tohoto oboru.
Čtvrteční přednášky budou v režii Asociace dodavatelů montovaných domů. Zástupci členských firem odprezentují své kvalitní stavby a zajímavé projekty.
Páteční dopoledne bude v režii Dřevařského ústavu, který se zaměří např. na kontrolu kvality materiálů ve dřevostavbách a na další zajímavá témata. Páteční odpolední program ovládne 10. ročník Salonu dřevostaveb.
Můžete se opět těšit na největší nesoutěžní přehlídku dřevěné architektury v Česku a na Slovensku. Představí se Vám pestrá paleta staveb, vybraných z toho nejlepšího, co v Čechách a na Slovensku v posledním roce vzniklo. Salon dřevostaveb bude pokračovat i v sobotu odpoledne. Sobotní dopoledne nabídne zajímavosti o pasivních domech, které přinese Centrum pasivního domu.

Součástí veletrhu DŘEVOSTAVBY bude 5. ročník veletrhu oken, dveří a stínicí techniky WINDOOR EXPO, 10. mezinárodní veletrh vytápění, klimatizace a úspor energie MODERNÍ VYTÁPĚNÍ a 5. ročník veletrhu krbů, kamen a designového vytápění KRBY A KAMNA.


Srdečně Vás zveme k návštěvě veletrhů energeticky úsporného bydlení – DŘEVOSTAVBY, MODERNÍ VYTÁPĚNÍ, KRBY A KAMNA a WINDOOR EXPO.
Praha, Výstaviště v Holešovice
11. – 14. února 2015, denně vždy od 10:00 do 18:00.

WINDOOR EXPO

Veletrh WINDOOR EXPO na svém 5. ročníku představí několik desítek firem zaměřených především na výrobky z oblasti otvorových výplní.
Vybrat si budete moci ze široké nabídky oken například od společnosti Stavona s.r.o., Promont s.r.o., OKNA.EU s.r.o., Star okna s.r.o., HOGGA s.r.o., Pražák s.r.o., DARE s.r.o. a další. Kvalitní „dveře, do kterých se zabouchnete“ budou k vidění na stánku firmy Šimbera s.r.o., dále VETOS s.r.o., CAG s.r.o., Truhlářství ČUDA, atd.
Pokud máte vybraná okna i dveře a zajímají Vás spíše doplňky a příslušenství, navštivte expozice firem např. SEKAR spol. s r.o., Ráj dřeva s.r.o., GAPA MB s.r.o., nebo Maron CZ s.r.o. Široký sortiment z oblasti otvorových výplní a zasklívání očekávejte i u firem ALUKOV a.s., ATEX Planá s.r.o., SAGEDER s.r.o. nebo ALUKOV a.s.
Do nomenklatury tohoto veletrhu spadají také firmy zaměřené na podlahy, jejichž výrobky budou k vidění na stánku HETH s.r.o., ESCO Podlahy s.r.o., KB Moravia s.r.o., Bohemia Parket s.r.o. a další.

MODERNÍ VYTÁPĚNÍ a KRBY A KAMNA

Na veletrhu MODERNÍ VYTÁPĚNÍ a KRBY A KAMNA na Vás čeká velké množství firem z oboru, které se rády pochlubí svými novinkami.
Tepelná čerpadla představí na své expozici česká společnost Mastertherm s.r.o. Společnost ŠTORC TZB s.r.o. specialista na vytápění, větrání a ohřev vody poradí jak na zdravé a komfortní bydlení. Na veletrhu se budou prezentovat další společnosti jako např. Regulus spol. s r.o., Stiebel Eltron spol. s r.o., Tepelná čerpalda IVT s.r.o., Fenix Trading, s.r.o., ROJEK prodej, spol. s r.o., Družstevní závody Dražice / NIBE energy systems CZ, Atrea s.r.o., Eurosystemy group, s.r.o., ARISTON THERMO CZ, s.r.o. a další.
Těšit se můžete na novinky od prestižních výrobců, dovozců prodejců krbů a kamen. Mezi nejznámější patří společnost ROMOTOP spol. s r.o. nebo např. firma Banador, s.r.o., která se specializuje na výrobky pro stavbu krbů, kamen a komínů. Dále se představí hede kamna s.r.o., Euro teplo s.r.o., ECON krby, Morso, SCANDIQUE,s.r.o., ABX spol. s r.o., HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. a mnoho dalších.


Terinvest, spol. s r.o.
logo Terinvest, spol. s r.o.

Terinvest, spol. s r.o., je pořadatelem významných veletrhů s mnohaletou tradicí. Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.