logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

ROCKWOOL přispívá ke vzdělávání

ROCKWOOL se prezentuje na odborném semináři vzdělávacího programu Dřevostavby, který se koná v Ostravě 23. dubna, 18. a 25. května 2015 na téma Akustika v dřevostavbách a Technická zařízení budov a energetika

Reklama

Také se bude prezentovat 24. dubna, 19. a 26. května 2015 na téma Požární odolnost a bezpečnost staveb a Nosné konstrukce ze dřeva a jejich statika.

Dřevěné konstrukce a dřevostavby jsou významnou a rostoucí složkou stavebnictví. Tato progresivní oblast se neustále vyvíjí. Vzhledem k právním předpisům a rozvíjejícím se metodám v této disciplíně, jsou na projektanty a stavební inženýry kladeny stále vyšší nároky v oblasti jejich odbornosti a specializace.

Vznikají různé vzdělávací programy, jejichž cílem je prohloubení kvalifikace odborníků. Patří k nim také semináře Požární odolnost a bezpečnost staveb, Nosné konstrukce ze dřeva a jejich statika, Akustika v dřevostavbách, Technická zařízení budov a energetika, které organizuje Moravskosleszký drevařský klastr (MSDK) a jsou zařazeny do projektu celoživotního vzdělávaní ČKAIT. Konají se ve školicím středisku MSDK od 23. dubna do 25. května 2015 v Ostravě - Porubě. Semináře jsou zdarma a účastníci obdrží vzdělávací DVD a tištěné materiály.

Prezentovat se zde bude také společnost ROCKWOOL. Její zástupce Ing. Pavel Matoušek zde představí konstrukce pro dřevostavby s požární odolností, materiály pro dřevostavby s výbornými akustickými a protipožárními vlastnostmi a také systém izolace šikmé střechy TOPROCK i TZB izolace. Jelikož je kamenná vlna nehořlavý přírodní izolační materiál, má významnou roli i při dřevostavbách.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.