logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Konference Dřevostavby v praxi 7

Přijměte pozvání na sedmý ročník konference Dřevostavby v praxi. Téma: Konstrukční řešení a stavební detaily. Odborná akce se bude konat ve dnech 31. října – 1. listopadu 2013 v hotelu Skalský dvůr u Bystřice nad Pernštejnem.

Konference Dřevostavby v praxi 7 Rigips 2013 Téma konstrukční řešení a stavební detaily

Na setkání profesionálů z oblasti dřevostaveb se dozvíte poslední trendy v oboru, získáte nové kontakty v oblasti technického poradenství, užitečné informace a rady, které budete moci hned použít v praxi, a budete mít čas i na neformální setkání a odpočinek.

Hlavním tématem letošní konference jsou konstrukční řešení a stavební detaily dřevostaveb.

Mezi přednášejícími jsou technici, projektanti a znalci z partnerských společností, které patří mezi zkušené výrobce a dodavatele materiálů, nástrojů a služeb pro dřevostavbaře. O své znalosti a zkušenosti se podělí také odborníci z Nadace dřevo pro život, Cechu klempířů a pokrývačů, katedry konstrukcí pozemních staveb ČVUT, Univerzitního centra energeticky efektivních budov, VVÚD a Mendelovy univerzity.

Dvoudenní konference bude obsahovat 22 přednášek o současných možnostech, problémech a trendech při výstavbě. Dozvíte se informace o technologických i produktových novinkách, nových možnostech použití konstrukčních desek RigiStabil, změnách v legislativě, postupech pro získání dotací a o přípravě projektu pro program Nová zelená úsporám. Dále bude prezentováno správné a chybné řešení střešních plášťů a tesařských konstrukcí, převádění projektových detailů do stavební praxe realizačních firem a rovněž budete seznámeni se závěry nových akustických, požárních a statických zkoušek konstrukcí, novými způsoby ochrany dřeva, argumentacemi pro používání kvalitních stavebních materiálů a mnoho jiného.

Všichni mluvčí mají dlouholeté praktické zkušenosti v oblasti dřevostaveb a podělí se s vámi o své znalosti, upozorní na chybná stavební a technická řešení a nabídnou praktická doporučení pro správné řešení technických detailů, projektů a postupů.

Rezervujete si čas a od října se registrujte na www.rigips.cz. Pokud chcete zaslat pozvánku s programem, pošlete email na cz.konference@saint-gobain.com.

Konference je zařazena do projektu celoživotního vzdělávání ČKAIT (2 kreditní body).

Účastnický poplatek 1 600 Kč + 21 % DPH, celkem 1 936 Kč / 1 osoba. Občerstvení a ubytování je zajištěno v rámci poplatku.
Uzávěrka přihlášek bude dne 21. 10. 2013.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.