logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Cesta ze sídliště? Malometrážní domy ELK Compact

Malometrážní nízkoenergetické domy ELK Compact od společnosti ELK jsou určeny všem, kteří preferují bydlení v rodinném domě, kladou důraz na kvalitu a současně vítají maximální cenovou dostupnost.

Reklama

ELK Compact malometrážní nízkoenergetická montovaná dřevostavba

Dřevostavby Compact od největšího tradičního výrobce dřevostaveb ELK jsou nabízeny ve čtyřech velikostech (od 57 m2 do 74 m2) s variabilními typy střech. Domy ELK Compact jsou svou velikostí vhodné i na menší pozemky, navíc se hodí i do zahrádkářských kolonií a dalších podobných lokalit. Malometrážní domy ocení především dvojice bez ohledu na generační příslušnost. Cena těchto domů přitom začíná na 1,2 mil. Kč v základním provedení.

Nejmenší nízkoenergetický dům ELK Compact 57 nabídne na ploše 57 m2 dispozici 2+kk (obývací pokoj s kuchyní a ložnici), koupelnu a zádveří. Největší dům této nové řady, ELK Compact 74 s obytnou plochou 74 m2 má čtvercový půdorys a částečně zastřešená terasa, která je integrována k domu, zvětšuje v letních měsících obytný prostor.

Dům ELK Compact je nízkoenergetická montovaná dřevostavba, dřevěná rámová konstrukce je vyplněná tepelnou a zvukovou izolací. Uvnitř je opláštěná sádrokartonovými deskami a z vnější strany uzavřená sádrovláknitou deskou se zatepleným fasádním systémem. Stropy tvoří dřevěná nosná konstrukce s tepelnými izolacemi.

S domem Compact od ELK si kupujete spolu s pohodlným a vysněným bydlením také perfektní zákaznický servis, který zahrnuje nejen kompletní finanční a stavební poradenství, ale také záruční a pozáruční servis, péči o zákazníka po celou dobu vývoje zakázky a po dobu užívání domu. Rodinné domy od společnosti ELK jsou domy pro život, ve kterých bydlí již desetitisíce rodin po celé Evropě.

Více informací naleznete na www.elk.cz
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.