logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Nově otevřený obchodní dům Möbelix Bratislava s odvodněním MEA

Konstrukce odvodňovacího prvku je řešena jako jedno těleso, které má vtokové otvory umístěné do těla žlabu. Jejich robustní a odolná konstrukce vydrží pojezd vozidel až do zátěže F900 kN.

V polovině března 2022 se nově otevřel druhý obchodní dům značky Möbelix v lokalitě Bory v Bratislavě. Výstavba probíhala od dubna 2021 v polyfunkčním území Lamačská brána. Řetězec v moderní budově se třemi podlažími a podzemním parkovištěm přináší návštěvníkům unikátní koncept prodeje interiérového vybavení.


Na podzim probíhala instalace odvodňovacího systému. Pro bezpečné a trvanlivé odvodnění bylo vybráno řešení MEA Water Management, konkrétně ucelené žlaby z polymerického betonu DM 1500.

Konstrukce odvodňovacího prvku je řešena jako jedno těleso, které má vtokové otvory umístěné do těla žlabu. Monolitické žlaby DM se používají nejen u skladovacích a průmyslových areálů, ale na dopravních terminálech i letištích. Jejich robustní a odolná konstrukce vydrží pojezd vozidel až do zátěže F900 kN. Zvládnou tedy vysoké dynamické zatížení, chemické ošetření i nepříznivé povětrnostní podmínky. Současně jsou při pojezdu tiché díky bezroštové úpravě.

V plzeňském závodě se vyrábí ve dvou základních barevných provedeních – béžová a antracitová.

V průběhu výstavby realizovala technický dozor investora a stavební dozor firma TOTH-TDI.

Podrobnosti a video o možnostech monolitického žlabu DM na
https://www.mea-odvodneni.cz/dm-2000/sortiment/19

Zdroj: TOTH-TDI
Zdroj: TOTH-TDI

Zdroj: TOTH-TDI

MEA Water Management s.r.o.
logo MEA Water Management s.r.o.

Komplexní hospodaření s dešťovou vodou. Firma nabízí odvodňovací systémy pro venkovní plochy z polymerického betonu, nerezové systémy pro gastro provozy, nerezové koupelnové žlaby, podlahové a střešní vpustě, vsakovací systémy a nádrže na dešťovou vodu, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.