logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Monolitické žlaby MEA DM1500 odvodňují plochy s vysokou zátěží areálu v Plzeňském kraji

Při rozšíření výrobního závodu pro automobilový průmysl v Holýšově v Plzeňském kraji bylo třeba pro odvodnění zpevněných ploch zvolit únosný systém s dostatečnou hydraulickou kapacitou.

Náročným požadavkům vyhověl celopolymerický monolitický žlab MEA DM1500, který je navržen pro odolnost na vysoké zatížení D400-F900 kN. Je tak dostatečně dimenzovaný vůči očekávané zátěži a současně nabízí i tichý provoz. Celková délka odvodnění v této etapě je cca. 1100 bm.

Tento žlab bez mřížek se světlou šířkou 150, 200 a 300 mm se používá také pro dálnice, rychlostní komunikace, autobusové zastávky nebo při příčném křížení komunikací u železničních přejezdů. Díky vysokému průtočnému profilu až 570 mm je možné navrhnout i dlouhé linie bez jediného přerušení. Polymerický beton je odolný i v agresivním prostředí, včetně posypových solí.

Video a technické informace o monolitických žlabech pro vysokou zátěž: https://www.mea-odvodneni.cz/dm-1500/sortiment/18


MEA Water Management s.r.o.
logo MEA Water Management s.r.o.

Komplexní hospodaření s dešťovou vodou. Firma nabízí odvodňovací systémy pro venkovní plochy z polymerického betonu, nerezové systémy pro gastro provozy, nerezové koupelnové žlaby, podlahové a střešní vpustě, vsakovací systémy a nádrže na dešťovou vodu, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.