logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Bezbariérové odvodnění teras v Krkonoších systémovými žlaby MEATEC

V létě 2018 probíhají dokončovací stavební práce na apartmánovém domě v Harrachově v horském prostředí Krkonoš. Součástí je i finalizace povrchů vyhlídkových teras a jejich odvodnění.

Stavební firma si zvolila pro toto řešení ocelové žlaby MEATEC, které zvládnou odvod i přívalové dešťové vody, velkého objemu tajícího sněhu, urychlují vysoušení fasády a současně odolají náročným povětrnostním podmínkám. Žlaby z pozinkované nebo nerezové oceli jsou určeny pro odvodnění plochých střech, teras a ploch s obrácenou konstrukcí, kdy izolace je provedena až pod vrchní pochozí vrstvou.





Na terasy v Harrachově byly použity systémové žlaby MEATEC V130, které jsou výškově nastavitelné od 55 do 150 mm s děrovaným roštem pro třídu zatížení A15 kN. Jednoduchý design roštu téměř splývá s šedou konstrukcí oken a nenarušuje vzhled terasy. Žlab s roštem se zarovná do stejné výšky s jakýmkoliv finálním povrchem – dřevem, dlaždicí, betonem i oblázkovým posypem.

Ukázka instalace a funkčnosti odvodňovacích ocelových žlabů MEATEC:

Více informací o žlabech MEATEC na stránkách firmy MEA Water Management s.r.o..


MEA Water Management s.r.o.
logo MEA Water Management s.r.o.

Komplexní hospodaření s dešťovou vodou. Firma nabízí odvodňovací systémy pro venkovní plochy z polymerického betonu, nerezové systémy pro gastro provozy, nerezové koupelnové žlaby, podlahové a střešní vpustě, vsakovací systémy a nádrže na dešťovou vodu, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.