logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Využití srážkových vod... komplexní řešení

Díky loňskému nedostatku srážek, suchu a negativním předpovědím o vývoji počasí se stále více lidí zajímá o využití srážkových vod nejen k zálivce, ale i o její použití jako provozní vody na splachování toalet, praní a (v některých případech) na sprchování.

Druhým důvodem zájmu je pak povinnost řešit hospodaření se srážkovými vodami v případě novostavby, v souvislosti se změnou stavby nebo účelem užívání stavby. S výhodou lze v tomto případě povinnost a potřebu spojit.

Pro uživatele, jejichž nároky jsou vyšší než pouhé zachycení vody pod okapem do nějaké nádrže a následné zalévání, je určena animace zpracovaná firmou ASIO, spol. s r.o. Přehledně popisuje efektivní postup při výběru systému na hospodaření s dešťovými vodami – od volby vhodné akumulační nádrže (s ohledem na umístění, objem a materiál), přes odpovídající předčištění a hygienizaci (různé mechanické filtry a UV filtr), až po volbu rozvodu a systému pro doplňování pitné vody, který je závislý na účelech využití srážkové vody. Animace vám pomůže uvědomit si všechny aspekty a souvislosti návrhu a nasměruje vás na odpovídající skupiny výrobků… V ideálním případě začínající předponou „AS-“.

Nevíte jak vybrat a poskládat vhodnou kombinaci výrobků pro Váš dům? Máte strach, abyste při objednávání na něco nezapomněli?

Podívejte se na tuto animaci a získáte přehled o možnostech řešení.


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.