logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Nový dům se slevou až 42 %

Stavíte? Plánujete stavbu rodinného domu? Dům postavený z cihel Porotherm vyhoví i nejnáročnějším standardům nízkoenergetického bydlení. Neváhejte a využijte aktuální slevové akce společnosti Wienerberger cihlářský průmysl!

velikonoční akce cihly wienerberger porotherm
 

Plánujete letos stavbu vašeho nového rodinného domu? Příchod jara je právě tím ideálním obdobím pro dokončení projektu a pořízení materiálu. Jedině tak budete mít přes jaro a léto dostatek času na samotnou stavbu a o Vánocích se můžete těšit z nového domova.

Právě proto přichází společnost Wienerberger s mimořádnou slevovou akcí na cihlový systém Porotherm.
Získejte svůj Velikonoční slevový poukaz na obvodové zdivo celé hrubé stavby se slevou až 42 % či na stropní systém Porotherm se slevou až 45 %.

Cihla plněná vatou

Sleva se vztahuje na broušené i klasické zdivo, na cihly plněné minerální vatou, dále na stropní systém a překlady a v neposlední řadě také na malty a omítky.

Podrobnější informace ke slevové akci naleznete na stránkách www.porothermdum.cz.

Pro další informace kontaktujte: Ing. Michaela Smutná
T.: +420 702 027 156; michaela.smutna@wienerberger.com


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.