logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Heluz výhodné FIRST MINUTE. Garantované ceny i slevy

Poslechněte si rozhovor s Ing. Petrem Porubským, marketingovým a obchodním ředitelem HELUZ, o cenách, dodacích lhůtách, aktuální akci a výhledu na druhou polovinu roku 2022.

Reklama

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Rozhovor navazuje na stejný formát, který jsme ve studiu estav.tv natáčeli na začátku stavební sezony. Tehdy jsme hovořili o dodací lhůtě 6–8 týdnů. Tedy rozhovor začínáme otázkou, zda se daří plány plnit a jaká je aktuální situace objednávek, dodávek a cen uprostřed léta.

V tuto chvíli běží aktuální akce pro zákazníky–benefit garantované slevy na nákup cihel na příští rok. Jedná se o garantovanou cenu i garantovanou slevu, s odběrem zboží příští rok, tj. na jaře nebudete muset na cihly čekat.

Přečtěte si také HELUZ zavádí výhodné FIRST MINUTE ceny na nákup cihel Přečíst článek

Platí cena v době objednání, pokles cen nelze očekávat

Stále držíme praxi–cena v době objednání. V současné době skokového nárůstu cen energií je to pro nás extrémně náročné, ale pro zákazníky je důležité znát cenu materiálu na jejich stavbu,“ říká Ing. Petr Porubský, marketingový a obchodní ředitel společnosti HELUZ. V souvislosti s cenami energií, inflací a dalšími vlivy zmiňuje také to, že nelze očekávat pokles cen. A zákazníkům doporučuje objednávat s předstihem.

Stále platí, že normální je nezateplovat, což mimo jiné znamená o jednu vrstvu materiálu méně. Kromě trvale platného omezení rizika chyb s dalším technologickým procesem, nyní navíc nepotřebujeme další materiál, který musíme shánět a řešit jeho cenu. Navíc v době velkého nedostatku stavebních kapacit je úspora práce rovněž významný faktor. „V oblasti rodinných domů vidíme i nárůst staveb svépomocí,“ říká Ing. Petr Porubský.

Zvýšení poptávky po komínech se zatím v objednávkách neobjevilo

Aktuální situaci s energiemi jako změnu v projektech a poptávkách zatím nevidíme, ale na podzim chystáme v komínech novinky, které věříme, že zákazníci uvítají a využijí,“ zmínil jako malou ochutnávku pro podzimní sezónu Petr Porubský.

Děkuji za rozhovor.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.