logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Plánujete stavět? Obraťte se na odborníky. Spočítají náklady na materiál, a navíc můžete vyhrát cihly v hodnotě 150.000 Kč!

Koupili jste pozemek a budete stavět dům? Gratulujeme k rozhodnutí! Pokud už máte i vypracovaný projekt od architekta, přišel čas, abyste si našli parťáka pro vážná rozhodnutí. Proto si nechte udělat kalkulaci spotřeby stavebního materiálu přímo od odborníků. Výrobce cihel Porotherm totiž zahájil soutěž o stavební materiál v hodnotě 150.000 Kč zdarma! Nestavělo by se vám s výhrou lépe?

Největší odborník je samotný výrobce

Společnost Wienerberger, výrobce cihel Porotherm, je jednička na trhu se stavebními materiály. Cihly navrhuje a vyrábí tak, aby odpovídaly těm nejpřísnějším požadavkům na moderní, zdravé a bezpečné bydlení. Všechny jejich produkty mají špičkové akustické a tepelně izolační vlastnosti. Navíc jako jediná nabízí 100% přírodní cihly pro jednovrstvé obvodové zdivo. Díky jejich náplni z minerální vaty není nutné žádné další zateplení.

Podtrženo sečteno, Wienerberger si zakládá na tom, aby bylo všechno pořádně. Ať už jde o výrobu cihel, založení zdiva nebo právě výpočet zdiva na hrubou stavbu. Dokáže vám poradit s konkrétními typy cihel a překladů pro různé části vaší stavby i s vhodnými spojovacími materiály, a ještě přesně vypočítat, kolik budete čeho potřebovat. Žádný zdlouhavý proces vás ale nečeká. Žádost o kalkulaci vyřídíte během chvilky z pohodlí domova díky online formuláři, a navíc vás to nebude stát ani korunu. Tuto službu totiž Wienerberger poskytuje zdarma.


Wienerberger nabízí pořádné cihly Porotherm v hodnotě 150.000 Kč

Pořádné cihly mohou být i zadarmo. Jak je vyhrát? Jednoduše.

  • Prvním krokem je bezplatná a nezávazná kalkulace spotřeby materiálu.
  • Stačí vyplnit formulář a nahrát projektovou dokumentaci, podle které vám odborníci na produkty Porotherm doporučí vhodný materiál a vypočítají veškeré náklady.
  • Vítěz soutěže získá cihly Porotherm na stavbu svého domu.

Pokud se tedy chystáte stavět, teď je ten správný čas. Pozor! Abyste mohli soutěžit, žádost o kalkulaci je třeba odeslat do konce března.

Tak na nic nečekejte a ZAPOJTE SE DO SOUTĚŽE o cihly v hodnotě 150.000 Kč!


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.