logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Sháníte cihly? Do konce května je můžete mít, a ještě se slevou!

Už jen do 31. května můžete výrazně ušetřit při nákupu cihel. Získejte slevový poukaz a čerpejte slevy na stavební materiály, a to mimo jiné i na kvalitní a prověřené cihly Porotherm.

Sehnat kvalitní stavební materiál za rozumnou cenu není vůbec jednoduché. Ti, kteří už něco stavěli, by o tom mohli dlouho vykládat. Na Vás se ale usmálo štěstí, ale máte na to už jen pár dní do konce května!

Do akce Stavte výhodně se zapojilo šest prémiových značek na našem trhu – Wienerberger, Tondach, Schiedel, Vekra, Pipelife a Siko.

Wienerberger poskytuje vybrané zdivo Porotherm s výraznými slevami, posuďte sami:

  • Porotherm T Profi - sleva 28 %
  • Porotherm Profi / Profi Dryfix - sleva 28 %
  • Porotherm EKO+ Profi / EKO+ Profi Dryfix - sleva 28 %
  • Porotherm strop - sleva 29 %

Kompletní slevy i na další produkty naleznete zde, slevy platí jen do 31.5.2019.



Ovšem akce Stavte výhodně nekončí jen dodáním materiálu a slevou. Pro každého nového zákazníka je připraven profesionální zákaznický servis. Naši pracovníci udělají pro Vaši stavbu kalkulaci materiálu zdarma a veškerý materiál si pak vyzvednete v husté síti stavebnin.

Na nic nečekejte! Stavte výhodně - chytře, rychle a kvalitně s materiálem špičkové kvality. Stačí k tomu jen málo. Za kontaktování našich pracovníků přece nic nedáte! Veškeré informace a slevový poukaz na celou akci naleznete na stavtevyhodne.cz.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.