logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

HELUZ na Veletonu online poradí, jak stavět domy s téměř nulovou spotřebou energie

Čtvrtý ročník online stavebního veletrhu Veleton proběhne poslední lednový víkend 28.–29. 1. 2023. Svůj virtuální stánek zde postaví i společnost HELUZ, která si pro diváky připravila přednášku na téma stavba domů s téměř nulovou spotřebou energie. Přednáška proběhne v sobotu od dvou hodin. Účastníky kromě užitečných informací čeká bonus v podobě komínového kompletu za korunu.

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Stavební veletrh Veleton je pro účastníky zdarma. Podmínkou je pouze registrace na www.veleton.cz/register a získání přístupového kódu pro vstup na platformu. Od 28. do 29. ledna se pak diváci mohou připojit na libovolnou přednášku z pohodlí domova. Živé vysílání společnosti HELUZ proběhne v sobotu 28. ledna od 14:00 do 14:45 hodin.

Tématem přednášky je Efektivita a úspory ve výstavbě cihelných rodinných domů. Diváci se dozví, jak docílit domu s téměř nulovou spotřebou energie. Po celou dobu veletrhu i živého vysílání mohou odborníkům pokládat dotazy a vyjasnit si vše, co potřebují.

Společnost HELUZ navíc pro účastníky připravila dárek. Registrací na stánku HELUZ u obchodních zástupců získají možnost koupě komínového kompletu HELUZ za 1 Kč při splnění podmínek akce. Akce se vztahuje na všechny produkty HELUZ, tj. HELUZ IZOSTAT, HELUZ KLASIK a HELUZ SMART. Například v případě nejoblíbenějšího komínového kompletu HELUZ IZOSTAT tak ušetří 38 598 Kč.

Diváci veletrhu Veleton mohou jednotlivá vysílání navštěvovat v tematicky vymezených „halách“. Společnost HELUZ vysílá v hale Hrubá výstavba a materiály.


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.