logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Konference – „Energetické úspory 2020“

Co lze nebo naopak nelze očekávat od termínu "budova s téměř nulovou spotřebou energie"? Jak nejlépe zajistit optimální energetickou soběstačnost budov a návratnost investic do technologií nebo jak zajistit zdravé energeticky úsporné a ekologické bydlení?

Reklama

Pozor změna!!!

Vážení zájemci o účast na konferenci Energetické úspory 2020, kvůli souběhu konference se Stavebními veletrhy v Brně a zpětné vazbě zájemců o účast na konferenci se pořadatelé rozhodli posunout termín konání konference na 31. 5. 2017.

V případě dotazů se obraťte na níže uvedené kontaktní osoby:

  • Ing. Aneta Křivková, tel. č.: 778 095 150, email: aneta.krivkova@smartdialog.cz
  • Petra Stiblíková, tel. č.: 602 708 763, email: stiblikova@clbpisek.cz

Jak vyrobit vlastní energii z OZ? Je možné mít svůj ostrovní dům? Jak uložím energii? Lze ušetřit inteligentním řízením? Jak zajistím zdravé prostředí v domě?

Přijďte o tom diskutovat s nejpovolanějšími odborníky na technologickou burzu 31.5.2017 do Písku! Bude zde představeno několik řešení nízkoenergetických a chytrých domů, tři typy baterií, nanotechnologické novinky z oblasti stavebních materiálů, převratná technologie v oblasti rekuperace a mnohé další.

Mezi prezentujícími najdete profesora Ing. Karla Kabeleho, ČVUT, zástupce firmy Schmid Group, firmy HE3DA, firmu i4wifi, Jiřího Kůse - ředitele Asociace nanotechnologického průmyslu ČR, zástupce firmy WAFE a další. Vše formou prezentací, případových studií nebo praktických ukázek. Účastníci budou mít možnost se „tváří v tvář“ setkat na organizovaných setkáních s prezentujícími, ale i s ostatními registrovanými účastníky a odstartovat tak svou budoucí spolupráci.


Konference se bude konat 31.5.2017 v budově Centra energeticky efektivních budov (CLB), ulice Vladislavova, Písek. Více informaci získáte na webových stránkách www.energetickeuspory2020.cz.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.