logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

James Hardie Europe se zúčastní konference Požární ochrana 2024 v Ostravě

XXXIII. ročník mezinárodní konference Požární ochrana 2024 se uskuteční ve dnech 4. a 5. září v aule VŠB-TUO v Ostravě

Mezi účastníky nebude chybět ani Dipl.-Ing (FH) Jaroslav Benák, vedoucí technického oddělení společnosti James Hardie Europe. Na konferenci vystoupí s příspěvkem na téma Požární řešení dřevostaveb - od detailu k realizaci.

Tradiční mezinárodní konference řeší každoročně otázky spojené s problematikou požární prevence, požární represe, protivýbuchové prevence, zkušebnictví v požární ochraně a vědy a výzkumu v požární ochraně. Účast společnosti James Hardie Europe není náhodná, naopak - firma má v oblasti požární ochrany díky svému sortimentu a ucelenému programu certifikovaných řešení velmi silné postavení.

Odborná veřejnost zná její nabídku protipožárních řešení se sádrovláknitými deskami fermacell®, cementovláknitými deskami fermacell® Powerpanel H2O a HD nebo vláknocementovými Hardie® obklady pro konstrukce na bázi dřeva, vícepodlažní stavby na bázi dřeva a hybridní stavby. Rozsáhlá je nabídka zkoušek v oblasti panelů z křížem lepeného dřeva (CLT panely).

Nejvyšší protipožární ochranu nabízí požární pásy z protipožárních desek AESTUVER nebo opláštění sloupů a nosníků s deskami fermacell® Firepanel A1 a AESTUVER. Pro fasádní obklady staveb s malými odstupovými vzdálenostmi lze využít i vláknocementové Hardie® obklady s třídou reakce na oheň A2.

Více informací včetně programu a pozvánky najdete na našem webu


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.