logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Potřebujete zajistit přístup k instalacím nad požárním podhledem?

Všichni známe situace, kdy bychom v daném místě protipožárního podhledu, stropu či stěny potřebovali kontrolní otvor. Promat má ucelenou nabídku požárních dvířek pro vodorovné (i svislé) konstrukce.

Revizní dvířka Promat®, typ SP jsou navržena tak, aby poskytovala snadný přístup k technickým instalacím jako jsou ovládací prvky a filtry vzduchotechnických systémů umístěné v podhledech. Jedním z klíčových aspektů těchto dvířek je jejich požární odolnost, která zajišťuje bezpečnost v případě požáru. Dalšími je pak tvar a rozměr.

Dvířka jsou vyrobena z vysoce kvalitní oceli, čímž je zajištěna pevnost, rovinnost a dlouhá životnost. Jsou do nich integrovány izolační vrstvy z nehořlavých materiálů, jmenovitě kalcium silikát v kombinaci s minerální vlnou. Doplňuje je zpěňující páska PROMASEAL®, zajišťující požární vlastnosti spáry mezi rámem a vlastním dveřním křídlem.

Dvířka mají certifikaci pro požární odolnost EW-S 15-90, EI-S 15-60 a díky své skladbě jsou schopna odolávat požáru po požadovanou dobu a poskytují dostatek času pro evakuaci osob a bezpečný zásah hasičů. Povrch dvířek je opatřen práškovou barvou s výběrem odstínu ze vzorníku RAL, případně je lze vyrobit z nerezového plechu, mosazi atp. dle požadavku architekta.

Dvířka jsou navržena pro jednoduchou montáž do podhledových systémů a umožňují snadný přístup k ovládacím prvkům a filtrům vzduchotechniky. Standardní rozměry dvířek jsou maximálně do 900 x 1200 mm. Dle požadavků zákazníka jsme však schopni vyrobit dvířka na míru.

Výběrem a osazením těchto dvířek zajistíte nejen bezpečnost a funkčnost vašeho interiéru, ale také jeho estetický vzhled.

Více informací


Promat s.r.o.
logo Promat s.r.o.

Promat se zabývá preventivní protipožární ochranou staveb; působí již řadu let v různých zemích Evropy i světa. Naším cílem je zajistit protipožární ochranu komplexů budov pomocí projektových řešení. Vyvinuli jsme speciální protipožární systémy pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.