logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Průchozí detektor kovů pro bezpečnostní prohlídky osob: moderní systém předcházení hrozbám

Průchozí detektory kovů jsou účinným nástrojem pro bezpečnostní prohlídky osob. Vídáme je nejčastěji na letištích a budovách ze zvýšenou ostrahou, jejich uplatnění je však mnohem širší.

Jak funguje průchozí detektor kovů?

Průchozí detektor kovů je rám vybavený detekčním systémem. Instaluje se, nebo v případě přenosných rámů umisťuje u vstupů do některých veřejných prostor a umožňuje kontrolovat, zda lidé nevnášejí zakázané kovové předměty, zbraně nebo jiné nebezpečné předměty, jako např. nože, rozbušky, atp.

Bezpečnostní brána vyzařuje elektromagnetické pole, které nepředstavuje žádné nebezpečí pro lidi. Jakýkoli kovový nebo magnetický předmět procházející brankou způsobí změnu tohoto pole. Senzory na bráně tyto změny detekují a při překročení nastavené prahové hodnoty se brána rozezní.

Solidní a bezpečné řešení

Prohlídky průchozím detektorem kovů slouží pro vyhledávání kontrabandu, odhalení nebezpečných kovových předmětů, zaručují ochranu zaměstnanců a návštěvníků, a také zabraňují krádežím na pracovišti. 

Četné bezpečnostní kontroly vyžaduji od nástroje, aby fungoval spolehlivě, rychle a hlavně byl bezpečný jak pro obsluhu tak také kontrolované osoby. Řešením je přenosný rámový detektor kovů ZKTeco ZK-D4330. Jeho hlavní výhody to:

  • odolnost vůči rušivým vlivům,
  • mimořádně jednoduchá instalace,
  • snadná, intuitivní obsluha,
  • rychlá a podrobná analýza osob,
  • mobilita a pohodlná přeprava,
  • nemá žádné nežádoucí účinky na lidský organismus.

Kromě těchto vlastností rámový detektor kovů ZKTeco ZK-D4330 poskytuje 33 detekční zóny, z čeho každé zóna má až 500 úrovní citlivostí. Díky tomu je flexibilním nástrojem pro široké využití všude tam, kde je třeba čelit neustálým hrozbám.

Více informací


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.