logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

TZB-info zve na konferenci Požární bezpečnost staveb 2023

Konference Požární bezpečnost staveb v PVA EXPO Praha. Zdroj: Archiv TZB-info
Konference Požární bezpečnost staveb v PVA EXPO Praha. Zdroj: Archiv TZB-info

8. odborná konference Požární bezpečnost staveb, kterou pořádá portál TZB-info ve spolupráci s Profesní komorou požární ochrany, se bude konat 21. září v Kongresovém sále PVA EXPO PRAHA na veletrhu FOR ARCH 2023. Přihlaste se včas.

Konference Požární bezpečnost staveb 2023 se uskuteční pod záštitou Ministerstva vnitra – GŘ HZS ČR a Profesní komory požární ochrany. Cílovou skupinou jsou hasiči, stavaři, projektanti, architekti, specialisté technologií, facility manažeři i další odborníci a zástupci bezpečnostních agentur. Akce je přihlášena do celoživotního vzdělávání ČKAIT a ČKA.

Diskutovat se budou dvě klíčová témata:

  • Navrhování vysokopodlažních dřevostaveb z hlediska konstrukčních možností využití křížem lepeného dřeva CLT a požární bezpečnosti
  • Hromadné garáže z hlediska zajištění požární bezpečnosti, úniku osob a zásahu IZS při nástupu elektromobility a realizaci nabíjecích stanic v garážích

Mezi přednášejícími jsou renomovaní experti požární bezpečnosti a dalších oborů, jako například doc. Ing. Jiří Pokorný, Ph.D., MBA, doc. Ing. Petr Kuklík, CSc., Ing. Josef Král, Ing. arch. Pavel Tomek, Mgr. Radek Kislinger, Bc. Daniel Spáčil, Ing. Stanislav Toman a další. Na dotazy k jednotlivým tématům konference přednášející odpoví v několika panelových diskusích.

Příslušníci HZS ČR a studenti mají vstup na konferenci zdarma. Program konference naleznete na stránkách konference Požární bezpečnost staveb.

Přihlášení na konferenci


Topinfo s.r.o.
logo Topinfo s.r.o.

Navrhujeme a vytváříme výjimečné internetové projekty již od roku 1999. Rozsáhlé eshopy, portály, weby a aplikace na míru. Vytvořili jsme a provozujeme největší odborné stavební portály TZB-info a ESTAV.cz.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.