logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nástroje pro účinnou inspekci firemních vozidel a těžko dostupných míst

Pravidelná kontrola flotily firemních vozidel, vysokozdvižných vozíků a také těžko dostupných míst patří mezí základní bezpečnostní úkony, které zajistí správný chod podniku.

Nabízíme pokročile nástroje pro inspekci osobních a nákladních vozů, vysokozdvižných vozíků ale také nedostupných míst ve výrobních halách, skladech a dalších prostorech, které vyžaduji pravidelné prohlídky.

Snadnou kontrolu podvozku zajistí zajistí inspekční kamera PD-V3D s možností nahrávaní záznamu provedené kontroly. Kamera je vybavená rukojetí a pojízdnou platformou na kolečkách co umožňuje široký rozsah manipulace, 8 palcový barevný LCD displej poskytuje živy náhled a paměťová karta s kapacitou až 64 GB umožní uložení nahrávek označených datem a časem. Vestavěné LED diody osvětlí temné kouty a skuliny, a skládací rameno s profilovanou rukojetí dosáhne do nejhlubších zákoutí.

Teleskopické inspekční zrcátko PD-V3 je další pomůckou, která usnadní a urychli každou inspekci. Jedna se o nástroj, který najde své uplatnění u celní správy ale také v průmyslu, stavebnictví, pro kontrolu automobilů, strojů, skladů, atd. Součástí sady je kapesní svítilna s možností montáže na teleskopické rameno, které v rozloženém stavu má délku až 135 cm. Samotné zrcátko je kulaté a má průměr 300 mm, je umístěno rotační hlavicí co umožňuje plynuly pohyb během provádění inspekce.

Více informací


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.