logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Technologie v bezpečnostním sektoru - fotopast Reconyx XS8 UltraFire Covert

Reconyx XS8 UltraFire Covert je profesionální fotopast s nejnovějšími algoritmy zobrazování pro sektor bezpečnostních služeb, získávání důkazů a provádění záznamů.

Fotopasti jsou obvykle spojovány s myslivostí, v tomto kontextu se jim říká také lesní kamery. Fotopasti ovšem nachází své uplatnění rovněž v dalších oblastech života a tak jsou přítomny mimo jiné jako bezpečnostní prvek pro ostrahu objektů a majetku, security sektory nebo pro vědeckou a výzkumnou činnost. Jedna se o výkonné a spolehlivé řešení k dlouhodobému monitorování za všech povětrnostních podmínek.

Profesionální fotopast Reconyx XS8 UltraFire Covert je vybavená dvěma objektivy, které dokážou zaznamenávat video v rozlišení 1080P a noční přísvit nejnovější generace se postará o kvalitní záběry ve tmě. Kromě dokonalého zobrazování stojí za zmínku digitální zesílení zvuku stereo s potlačením šumu.

Kamera podporuje tři provozní režimy, které umožní vyladění odpovídající různým potřebám uživatele a přizpůsobení aktuální situaci. Flexibilní nastavení Reconyx XS8 UltraFire tak dává možnost provádět nepřetržitý dohled, programovat čas nahrávání aby se záznam spustil v určitou dobu, anebo lze využit dynamickou funkcí videa - aktivace do 1 sekundy po detekci pohybu.

Výhodou je nahrávání ve smyčce, kde se nejstarší snímky přepisují novými, díky čemu fotopast pracuje nepřetržitě. Barevný TFT displej umožňuje mnohem lepší uživatelské rozhraní s možnostmi přehrávání snímků a videí se zvukem přímo z fotopasti. A díky konektorům Micro HDMI a USB můžete prohlížet snímky a video se zvukem přímo na zařízeních s vysokým rozlišením nebo stahovat data do počítače pro další zpracovaní.

Více informací


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.