logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

COMINFO oceněno GRAND PRIX a TOP EXPO 2021

COMINFO na veletrhu FOR ARCH 2021

Český výrobce turniketů COMINFO získal na 32. mezinárodním stavebním veletrhu FOR ARCH 2021 hned dvě ocenění, a to za nejpoutavější produkt a expozici.

Prestižní ocenění GRAND PRIX – v soutěži o nejlepší exponát či technologii obdržel výhru turniket EasyGate Superb. Exponáty přihlášené do soutěže se posuzují z hlediska technických parametrů, progresivní technologie, netradičního nápadu, mimořádné kvality za přijatelnou cenu, materiálu, ekologie, energetické úspornosti i možnosti uplatnění na trhu.

Cenu TOP EXPO obdrželo COMINFO za nejpůsobivější expozici do 60 m², která je zároveň i vysoce funkční a splňuje kritéria pro komunikaci se zákazníkem. Největším lákadlem expozice je právě turniket EasyGate Superb, nejtenčí plně vybavený turniket na světě, oceněný mimo jiné prestižní cenou A’Design Award.

Turnikety společnosti COMINFO jsou poptávány po celém světě, a to především díky:
  • Produktovému designu na světové úrovni – velmi intuitivní a přívětivý uživatelský design (ergonomie produktu, naváděcí prvky) -> jednoduše člověk ihned ví, co má dělat
  • Velké míře designové customizace produktů – od materiálu a barvy opláštění, přes branding až po tvar produktu
  • Široké možnosti technologické customizace – nabízíme možnost integrovat další technologie – biometrické senzory, čtečky (QR kódy) nebo například propojení se systémy výrobců výtahů

Turnikety COMINFO najdete ve více než 75 zemích po celém světě, například ve výškové budově v australském Sydney či v Národním divadle v Praze, kde podtrhují historický ráz vstupní haly. V Moskevské administrativní budově Dominion Office Building turnikety naopak zdůrazňují moderní architektonické pojetí vstupního lobby.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.