logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vychází nový Požární katalog Rigips 5/2021

Rigips vydává aktuální Katalog požárně odolných konstrukcí suché výstavby, ve kterém jsou zohledněny nejnovější výsledky zkoušek, expertiz a klasifikací za uplynulé období.

Požární bezpečnost staveb je u konstrukcí suché výstavby Rigips klíčová, proto jí věnujeme maximální a soustavnou pozornost a pravidelně aktualizujeme údaje k jednotlivým požárním konstrukcím.

Jednou z nejdůležitějších uvedených informací je zejména ta o maximálních výškách svislých nenosných požárních konstrukcí Rigips, které jsou uvedeny a deklarovány v souladu s platnou českou legislativou a je pro ně vydán certifikát PAVÚS.

V aktualizované verzi dále najdete: 

Příčky

  • nové konstrukce X-Ray Protection s požární odolností EI 30 až EI 120
  • nové skladby EI 120 s 2x protipožární deska RF(DF) 12,5

Šachtové stěny

  • nová konstrukce na vodorovných profilech
  • nové varianty Glasroc F Ridurit s požární odolností EI 60

Podkroví

  • rozšíření aplikace krokvových závěsů v šikminách

V případě jakýchkoliv technických dotazů nejen ohledně požárně odolných konstrukcí se můžete obracet na technickou podporu Rigips na tel.: 226 292 224 (Po-Pá 7:30 - 17:00) nebo e-mailu: ctp@rigips.cz.

Více informací a Požární katalog ke stažení


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.